:

Csütörtöki friss hírek, forgalom, időjárás – Reggeli pakk

Csütörtöki friss hírek, forgalom, időjárás – Reggeli pakk
  • 24.hu
  • 21 Oct, 2021
  • Címkék: #

2021. október 21., csütörtök

Friss hírek: Az FC Barcelona bejelentette, hogy Ansu Fati 2027-ig szóló szerződést kötött a labdarúgócsapattal. 54 millió forint felett költöttek a Fidesz-közeli figurák Márki-Zay ellen Olaszországban is folytatja a versenyt a Wizz Air az Alitalia leállítása után, de Ukrajnában lépett nagyot Folytatná a helyi adók nyesegetését a kamaraelnök Bécsi terrortámadás: az elkövető fegyverdílereit és támogatóit foghatták el Minimálbér-emelés: ekkora adócsökkentést kaphatnak a cégek Nyert a Barca, de még így is fütyültek a drukkerek Ezekre figyelj, ha elindulsz otthonról:

Budapest

Közúti információk:

Lezárják a buszsávot a Kossuth Lajos utcában a Ferenciek terénél az Astoria felé az M3-as metró felújításához kapcsolódó munka miatt. Nem működnek a jelzőlámpák az Üllői úton a Lehel utcánál és a Vak Bottyán utcában a Lehel utcánál áramszünet miatt.

BKK:

Az M4-es metró Rákóczi téri állomásán meghibásodott a lift, ezért a felszínről a peron akadálymentesen nem közelíthető meg. Mai időjárás: Felhős idő lesz. Többfelé várható eső, zápor. 19 és 24 fok között alakul a legmagasabb nappali hőmérséklet. Részletes időjárás-előrejelzés Névnap: Orsolya Deviza középárfolyam: EUR 362,88
USD 312,1
CHF 337,48
GBP 430,04
+1:

A DK-s képviselő érdekeltsége mellett NER-es szálak is vezetnek a karibi adóparadicsomba

The post Csütörtöki friss hírek, forgalom, időjárás - Reggeli pakk first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés