:
Breaking News

Sokan ízléstelennek tartják az Apple új reklámját

Sokan ízléstelennek tartják az Apple új reklámját

Május 7-én az Apple bejelentette az új iPad-eket egy online esemény keretében. Az új széria tagjai vékonyabbak és erősebb chippel vannak felszerelve, mint eddig bármikor, amelyek mind olyan attribútumok, melyeket a gyártó előszeretettel reklámoz.

Az Apple ennek rendje és módja szerint le is gyártotta a reklámját, ami nem sikerült épp hétköznapira.

A Tim Cook vezérigazgató által megosztott egyperces videóban azt láthatjuk, ahogy egy ipari préselőgép atomjaira zúzza az ott lévő hangszereket, tévéket, játékokat, rádiókat, és kamerákat, amikor pedig a folyamat a végére ér, a minden eddiginél vékonyabb új iPad Pro sejlik fel az acél talapzaton.

Meet the new iPad Pro: the thinnest product we’ve ever created, the most advanced display we’ve ever produced, with the incredible power of the M4 chip. Just imagine all the things it’ll be used to create. pic.twitter.com/6PeGXNoKgG

— Tim Cook (@tim_cook) May 7, 2024

Az üzenet egyértelmű, azonban sokan felrótták a kommentekben a cupertinói cég vezetőjének, hogy mégis miért az emberi kreativitás évtizedes szimbólumainak elpusztításával akarják promótálni új kütyüjüket.

A közönség véleménye egyértelműen negatív, a YouTube-on pedig le is tiltották a hozzászólási lehetőséget, igaz, a többi Apple-videó alatt sincs mód kommentelésre. A cég egyelőre nem kommunikált semmit a videóval kapcsolatosan.

Kapcsolódó Ezeket az újdonságokat jelentette be az Apple Új iPad-okkal, erősebb chippel és friss kiegészítőkkel támad az Apple.

The post Sokan ízléstelennek tartják az Apple új reklámját first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés