:
Breaking News

Még több Samsung eszköz kapja meg a gyártó fontos frissítését

Még több Samsung eszköz kapja meg a gyártó fontos frissítését

A Samsung januárban leplezte le a mesterséges intelligenciával felszerelt Galaxy S24-telefonokat, az ott bemutatkozó funkciók ugyanakkor nem maradtak exkluzívak, a gyártó frissítések által régebbi készülékeken is elkezdte elérhetővé tenni ezeket. Első körben a Galaxy S23 széria tagjai, a Galaxy S23 FE, a Galaxy Z Fold5 és Z Flip5 hajlítható kijelzős mobilok, illetve a Tab S9 termékcsalád kapta meg az újításokat.

A sor ezzel viszont koránt sem ért véget, hiszen a gyártó (a pletykákat követően) a napokban hivatalosan is bejelentette, hogy május elejétől további eszközök kapják meg a One UI 6.1 frissítéssel érkező MI-képességeket, konkrétan az alábbi eszközök:

Galaxy S22 Galaxy S22+ Galaxy S22 Ultra Galaxy Z Fold4 Galaxy Z Flip4 Galaxy Tab S8 Galaxy Tab S8+ Galaxy Tab S8 Ultra

Az új funkciók közé tartozik többek között az üzenetek hangnemének finomítása, valamint azok 13 különböző nyelvre történő lefordítása a Chatsegéd alkalmazással. Az Élő fordítás a telefonbeszélgetések során biztosít azonnali hang- és szöveges fordítást, a Tolmács funkció segítségével pedig a felhasználók utazásaik során közvetlenül beszélgethetnek a helyi lakosokkal, mivel az osztott képernyős funkció szöveges fordításokat generál az élő társalgás során. A magyar ezeknél egyelőre nem támogatott, de a Samsung ígérete szerint már dolgoznak további nyelvek támogatásán.

Újdonság továbbá a Bekarikázással történő keresés a Google-ben, a Jegyzetsegéd, a Böngészési segéd, az Átírósegéd, és az említett telefonokra érkeznek a Galaxy AI képszerkesztő funkciók is. Ilyen például a generatív szerkesztés, amellyel könnyedén átméretezhető, áthelyezhető vagy átrendezhető a fénykép tárgya, a Szerkesztési javaslatok funkcióval pedig még gyorsabb és egyszerűbb lehet az editálás.

Lassított felvételekhez sem kell új felvételt készíteni, mivel az AI Lassított Felvétel funkció extra képkockákkal jeleníti meg az izgalmas pillanatokat. A Galaxy készülékek emellett még sokszínűbben testre szabhatók a mesterséges intelligencia által generált háttérképekkel. A funkciókról részletesen az alábbi cikkünkben írtunk:

Kapcsolódó A Samsung Galaxy S24 Ultra új értelmet ad az okostelefon fogalmának Kinézetre nem sok minden változott a Samsung csúcsmobiljainál, azonban az MI megjelenése és a 7 év szoftveres támogatás igencsak vonzónak tűnik.

The post Még több Samsung eszköz kapja meg a gyártó fontos frissítését first appeared on 24.hu.