:

Kiderült, mikor érkezik a következő Star Wars-játék

Kiderült, mikor érkezik a következő Star Wars-játék

Az Ubisoft kiadta a soron következő Star Wars-videójáték kedvcsinálóját. A messzi-messzi galaxis bűnözőire fókuszáló Star Wars Outlawsról pedig az is kiderült, hogy augusztus 30-án jelenik meg – írja az Engadget.

A sztori Kay Vess karakterét helyezi a középpontba, akinek szembe kell szállnia egy, az alvilági szervezetek irányítását célul kitűző gaztevővel, hogy egy utolsó meló révén „megváltsa szabadságát.” Az előzetesben rengeteg utalás van az eredeti trilógiára, így Jabba, a hutt, és a lefagyasztott Han Solo is feltűnik a két és fél perces videóban.

A Star Wars Outlaws PlayStation 5-re, Xbox Series X/S-re, Amazon Lunára és PC-re lesz elérhető, az előrendelés pedig már meg is kezdődött. A játék alapverziója 70 dollárba kerül. Az augusztusi megjelenési dátum azt jelenti, hogy a rajongók közvetlenül a Star Wars: The Acolyte sorozat befejezése után ülhetnek le játszani.

Kapcsolódó Megvan, mikor érkezik a következő Star Wars-film Több fontos filmjének megjelenési dátumáról is lerántotta a leplet a Disney.

The post Kiderült, mikor érkezik a következő Star Wars-játék first appeared on 24.hu.