:

Hangolj az önfeledt jókedvre, és indítsd a tavaszt a Xiaomi Fan Festival-lal, ahol különleges ajánlatok mellett válogathatsz a legjobb Xiaomi termékek és Redmi készülékek közül!

Hangolj az önfeledt jókedvre, és indítsd a tavaszt a Xiaomi Fan Festival-lal, ahol különleges ajánlatok mellett válogathatsz a legjobb Xiaomi termékek és Redmi készülékek közül!

Az idei Xiaomi Fan Festival különlegessége a Redmi Note 13 Pro+ 5G Xiaomi Fan Festival Special Edition, de olyan már jól ismert és népszerű készülékek, kiegészítők és más okoseszközök is extra kedvezménnyel lesznek elérhetők, mint a Redmi Note 13, a Redmi A2, a Redmi 12, a Redmi Note 12, a Xiaomi Smart Air Fryer 6.5L, a Xiaomi Band 7 NFC, a Xiaomi Smart Band 8 Pro, a Xiaomi Electric Scooter 4 Lite, a Mi Smart Electric Folding Bike, a Xiaomi Trueclean W10 Ultra Wet Dry Vacuum és a Xiaomi Trueclean W10 Pro Wet Dry Vacuum. Mint a kínálatból is látszik, az ajánlatok nem csupán a saját kategóriájukban meghatározó mobilkészülékekre terjednek ki, hanem egy teljes, az élet legtöbb területét lefedő okoseszköz-ökoszisztémára, legyen szó munkáról, szórakozásról, sportolásról, közlekedésről, főzésről vagy épp takarításról.

Az új Redmi Note 13 sorozat – kiváló teljesítmény és előkelő megjelenés kedvező áron

A Xiaomi idén a Redmi Note 13 és 12 sorozat emblematikus termékeivel örvendezteti meg a márka rajongóit a Xiaomi Fan Festival alkalmából. A készülékeket a kiváló ár-érték arány és az innovatív fotózási képességek jellemzik, erőteljes processzor-háttérrel és stílusos dizájnnal kiegészítve. Legyen mindig tettrekész, legyen stílusa, legyen alkalmas az életünk maradandó pillanatainak rögzítésére és megosztására – ezt várjuk el ma egy attraktív okostelefontól; természetesen amellett, hogy a pénztárcánkhoz is illeszkedjen.

Ha szeretsz fotózni, videózni, az élményeidet azonnal megosztanád másokkal és mindehhez egy strapabíró, de feltűnően elegáns készülékre van szükséged, a Redmi Note 13 Pro+ 5G-t neked találták ki. A Xiaomi kiváló ár-érték arányú prémium telefonja nagyteljesítményű 200MP+8MP+2MP tripla kamerájának és az OIS-nek köszönhetően páratlan fotózási élményt kínál. Nagy megvilágítású, élénk színeket produkáló, Dolby Vision® támogatással rendelkező 6,67″ CrystalRes AMOLED kijelzője pedig a legkiválóbb minőségben teszi azonnal láthatóvá a felvételeket vagy bármilyen más tartalmat. Az akkumulátor kapacitása 5000mAh, amely hosszú, bőven egy napon túli üzemidőt garantál még intenzív használat mellett is.

A Xiaomi születésnapja alkalmából most ráadásul bővíti Midnight Black, Aurora Purple és Ocean Teal színekből álló palettáját, és – kizárólag a fesztivál két hetében – elérhető lesz a Xiaomi Fan Festival logóval díszített Mystic Silver hátlapú Redmi Note 13 Pro+ 5G Xiaomi Fan Festival Special Edition is. A kifinomult eljárással előállított hátlap egy üvegborítással ellátott ezüst fóliával került kialakításra. A készüléken található aprólékosan kidolgozott logó nanolitográfiás technológiával készült. A Xiaomi Fan Festival Special Edition – amely a készülék fémes hátlapjához illeszkedő háttérképet kapott – egy ezüst dombornyomással és logóval ellátott, exkluzív dobozba került, amelyben helyt kapott több Xiaomi Fan Festival témájú matrica is, amelyekkel a felhasználók saját egyedi logómintát hozhatnak létre.

A Xiaomi különleges promóciójának keretében kapható lesz a Redmi Note 13 is, amely egy modern, minimalista készülék. Nagy teljesítményű 108MP-es főkamerája, 8MP-es ultraszéles látószögű, valamint 2MP-es makró kamerája nem hagy kétséget a szuper tiszta képminőséget illetően. A felhasználók lenyűgöző színhűséget kapnak a 120Hz-es AMOLED kijelzőn megjelenő képeket nézegetve. A Redmi Note 13 kiváló társ akkor is, ha egy hosszú nap elején otthon maradt a töltő, hiszen az 5000mAh-s akkumulátor akár 12 órányi navigációt, 20 órányi videó-lejátszást, 174 órányi zenelejátszást, vagy 23 napnyi készenléti állapotot képes biztosítani.

Az integrált 50MP+8MP+2MP kamerákkal és a kiváló minőségű üveg hátlappal a Redmi 12 valóban kiemelkedik a versenytársak közül. A készülék kiváló minőségű 90Hz-es kijelzővel rendelkezik, a mindennapos zökkenőmentes és stabil működésről pedig az 5000mAh-s akkumulátor gondoskodik, amely a 18W-os gyorstöltéssel együtt hosszabb használatot, gyorsabb töltést biztosít.

A Redmi Note 12 sokkal többet nyújt, mint amit az adott árkategóriában elvárnánk: kimagasló teljesítményt és továbbfejlesztett felhasználói élményt kínál tulajdonosának. Az 120Hz-es AMOLED kijelző minden igényt kielégít, a teljesítményért pedig a Snapdragon 685 Mobile Platform felel, amelynek köszönhetően a készülék szélsebesen teszi a dolgát, és a hatékony energiafelhasználás révén egyszerre több feladat futtatásával is könnyen megbirkózik. A Redmi Note 12 készülék 33W-os gyorstöltést és hosszú üzemidőt biztosító, 5000mAh-es akkumulátort kapott, ami nem hagy kétséget az egész napos problémamentes működést illetően.

Xiaomi

Xiaomi-okoseszközök testmozgáshoz, főzéshez, közlekedéshez

A 2010 áprilisában alapított Xiaomit bár továbbra is elsősorban innovatív okostelefonok gyártójaként ismerjük, de kétségkívül immár az okoseszközök teljes szegmensében is előkelő helyet foglal el a gyártók élmezőnyében. A felhasználók a mindennapok valamennyi pillanatában támaszkodhatnak a Xiaomi digitális megoldásaira, legyen szó sportolásról, kikapcsolódásról, sütésről-főzésről, vagy épp közlekedésről.

Ha modern, egészségtudatos és “okos” életmódra törekszünk, mindennapjaink egyik legfontosabb helyszíne egyértelműen a konyha. Nem véletlen, hogy a Xiaomi Fan Festival promóciós ajánlata kiterjed a Xiaomi Smart Air Fryer 6.5L-re is, mely kompakt mérete ellenére egy 6.5 literes kapacitású forrólevegős sütő, amellyel az egész család számára süthetünk ízletes, zsírmentes ételeket. A készülék 12 előre beállított programmal rendelkezik, amelyek megkönnyítik a különböző fogások elkészítését. Okostelefonos (Xiaomi Home/Mi Home App) alkalmazásból vezérelhető és értesítések kérhetőek a mobilkészülékre a sütés állapotáról. A Xiaomi Smart Air Fryer 6.5L nem csak légsütő: joghurtkészítésre, gyümölcs aszalásra is használható. A forgalmazóknál fekete és fehér színben érhető el.

Az aktív élet elengedhetetlen a teljesítőképesség és az egészség fenntartásához. Az aktivitásmérők pedig ebben is segítenek! A Xiaomi Band 7 NFC 1.62”-es nagy felbontású AMOLED kijelzővel rendelkezik, méri a véroxigén szintet és jelez, ha túlhajtanánk magunkat. A VO2 max professzionális edzéselemzés segít beállítani az edzés ütemtervét és intenzitását a maximális teljesítménypotenciál érdekében. Emellett több mint 110-féle sportmód állítható be rajta, rendelkezik alvásfigyelő funkcióval akár egész napos SpO2 és pulzusszám-monitorozásra is képes. Normál használat mellett akár 14 napos üzemidőre képes, mágnesesen tölthető, és NFC érintésmentes fizetési móddal is rendelkezik.

A Xiaomi a funkcionalitás mellett mindig is nagy figyelmet fordított az eleganciára. Ennek jegyében született meg a Xiaomi Smart Band 8 Pro, amely a divat és a sport tökéletes kombinációját megtestesítő aktivitásmérő. Gyönyörű, tiszta 1,74″-es AMOLED képernyővel rendelkezik, amely magas, 60Hz-es frissítési frekvenciájának köszönhetően zökkenőmentes használatot biztosít és 16,7 millió szín megjelenítésére képes. Az eszköz több száz különböző stílusú, vadonatúj és divatos, óraszámlappal rendelkezik, kiszolgálva minden stílust és hangulatot. Az eszköz tartós és vízálló, mégis puha és kényelmes TPU szíjjal rendelkezik, amelyet szabad mozgásra terveztek. Független GNSS chipje pedig megnövelt pontossággal támogatja a GPS helymeghatározást.

Xiaomi

A mobiltechnológia a virtuális tér kitágításával minimálisra csökkenti a távolságot az emberek között. A Xiaominál tudják, hogy ez nem mindig elég, ezért fejlesztik a legmodernebb technológiával és biztonsági megoldásokkal ellátott elektromos rollereiket azoknak, akik gyorsan, biztonságosan és környezettudatos módon szeretnének eljutni A-ból B-be. A Xiaomi Electric Scooter 4 Lite az erőteljes, 300W-os kefe nélküli motornak köszönhetően akár 25 km/h sebességre képes, és akár 14%-os emelkedést is leküzd. A három különböző sebességmód (gyaloglás, normál és sport) lehetővé teszi, hogy a rollerezést mindig az aktuális körülményekhez igazítsuk. A Xiaomi Home/Mi Home alkalmazás felhasználói felületet kínál olyan funkciókkal, mint például a járműállapot-kezelés, vagy a rollerzár. Az intuitív digitális kijelző szempillantás alatt megjeleníti az összes szükséges információt, beleértve a gumik karbantartását is. A Xiaomi Electric Scooter 4 Lite elektromos roller gyorsan összecsukható konstrukcióval rendelkezik. 8,5″-os gumiabroncsai ideálisak a városi közlekedéshez, kettős E-ABS fékrendszere és dobfékei pedig garantálják a biztonságos megállást.

Xiaomi

Xiaomi Fan Festival promóció részletei

Az április 4-17-ig tartó Xiaomi Fan Festival promóciós ajánlatában az Alza, Auchan, eMAG, Euronics, Media Markt, Notebook.hu, Pepita.hu, Xiaomi Arena Mall és a Xiaomiofficial.hu vesznek részt.

A promóció részleteiről további információ a Xiaomi Fan Festival 2024 oldalon olvasható.

The post Hangolj az önfeledt jókedvre, és indítsd a tavaszt a Xiaomi Fan Festival-lal, ahol különleges ajánlatok mellett válogathatsz a legjobb Xiaomi termékek és Redmi készülékek közül! first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés