:

Kecsap: Captain America: Brave New World, Heart of the Beast, Peaky Blinders, Sims, Black Bag, High and Low, Save the Green Planet, Blade, Venom: The Last Dance

Sebastian Stan nem lesz benne a Captain America: Brave New Worldben. Bucky nélkül minek a film??

A Venom 3 hivatalos cím: Venom: The Last Dance. Októberben ropjuk.

David Ayer rendezi a Paramountnak a Heart of the Beastet. Egy visszavonult tengerészgyalogos és a hasonlóan csatateret járt kutyája igyekszik kijutni az alaszkai vadonból egy baleset után.

Szeptembertől forog a Peaky Blinders-film, amiben Cillian Murphy is visszatér!

Kate Herron rendezi az élőszereplős Simset. Margot Robbie az egyik producer, szóval gondolom “a Barbie producereitől” lesz a duma, de a történetről még nem tudni semmit.

Denis Villeneuve azt mondja csak akkor áll neki a Dune 3-nak, ha jobbnak érzi a forgatókönyvet és mondanivalót, mint a kettőnél. Túl sokat “volt Arrakison”, valami mást akar most csinálni.

Soderbergh filmjébe, a Black Bagbe jött Pierce Brosnan, Naomie Harris, és Tom Burke.

Chris Pratt és Rebecca Ferguson mellé Annabelle Wallis jött a Mercy-be, a Prime Video scifijébe, amiben Pratt egy magát tisztázni akaró nyomozót alakít.

A High and Low remake-ben Jeffrey Wright lesz Denzel mellett.

Yorgos Lanthimos a Save the Green Planet remakenek áll majd neki nyáron, a főszerepben Emma Stone és Jesse Plemons. A történet főszereplője meg van győződve, hogy a Földön az Andromédáról jövő űrlények vannak, akik el akarják pusztítani.

Aaron Pierre már nincs benne az MCU-s Blade filmben.

Elhunyt M. Emmet Walsh, a legendás karakterszínész, többek között a Blade Runnerben és a Blood Simple-ben is szerepelt.