:

Komoly díjjal ismerték el Fekete Emese, a Forbes vezető szerkesztőjének Revolut-dossziéját

Komoly díjjal ismerték el Fekete Emese, a Forbes vezető szerkesztőjének Revolut-dossziéját

Átadták a Felelős Fintech Tartalmakért díjakat, az elismerésben részesülők között ott van Fekete Emese, a Forbes vezető szerkesztője is, méghozzá a Revolut-csalásokról szóló, tényfeltáró cikksorozatáért.

Mit történt? Átadták a Felelős Fintech Tartalmakért pályázat 2023-as díjait, az elismerésben ezúttal négy újságíró öt cikke részesült, köztük a Forbes vezető szerkesztője, Fekete Emese is. A pályázat 2022-ben a Számlázz.hu kezdeményezéseként indult el, a szakmai zsűri tagjai: Ács Zoltán, a Magyar Fintech Szövetség elnöke, Bombera Krisztina televíziós újságíró, Mérő László matematikus, pszichológus, publicista és Dr. Réti Bálint, a Magyar Fintech Szövetség elnökhelyettese. Az ötödik zsűritag maga a közönség, az olvasók szavazhatnak arról, hogy őket melyik cikk segítette leginkább a fintech világában való eligazodásban.  

Na de kiket díjaztak, és miért? A 2023-as díjazottak:

Fekete Emese: Hogy tűnhet el 800 ezer forint hat perc alatt a Revolutról? (Forbes)  Dömös Zsuzsanna: Továbbra is gáncsolják a bankok a fintech-forradalmat (HWSW)  Siklós Bence: Rálépett a gázra az Apple – kezdhetnek aggódni a bankok és a fintechek? (Index)  Brückner Gergely: Aggasztóan sok a netes banki csalás, de megúszhatjuk az átverést pár egyszerű szabály betartásával (Telex)  Siklós Bence: Újabb kapu nyílt a kriptovilágba, egyszerűbben fektethetünk bitcoinba ezután (Fintech.hu) 

Az elismeréseket személyesen az újságíróknak adták át a pályázat kerekasztal-beszélgetéssel egybekötött díjkiosztó eseményén. A Felelős Fintech Tartalmakért pályázat tovább folytatódik, már lehet jelentkezni a következő kiírásra.

Milyen Revolut-dosszié? Mutatjuk:

Pénz Forbes 1 perc olvasás
A Revolut-dosszié | Eltűnt milliók nyomában

The post Komoly díjjal ismerték el Fekete Emese, a Forbes vezető szerkesztőjének Revolut-dossziéját appeared first on Forbes.hu.