:

Megint leállt a Facebook és a Messenger

Megint leállt a Facebook és a Messenger

Március 5-én délután fél öt magasságában ismét problémáznak a Meta közösségi szolgáltatásai: a Facebbok és a Messenger előbb kijelentkezteti a felhasználókat mobilon és böngészőben egyaránt, majd megtagadja a visszalépést, az adatok megadása után mindkét rendszer azt jelzi, hogy helytelen a jelszó.

Amennyiben hasonlót tapasztal, nem önnél van a hiba, a Metánál lépett fel komoly probléma, ami egyidejűleg érint több felhasználót.

Fontos, hogy jelen helyzetben nincs értelme jelszót módosítani, illetve ellenőrző kódot kérni, ez nem fog segíteni a belépésben, sőt, a rengeteg próbálkozás jó eséllyel csak tovább ront a helyzeten.

A kijelentkeztetéssel járó leállás ráadásul nem csak a magyarokat érinti, a Meta szolgáltatásait is figyelő Downdetector oldal adatai alapján pár perc alatt 215 ezren jelezték, hogy probléma van, a probléma globális, a világ minden tájáról érkeznek a visszajelzések, hogy elérhetetlen a Facebook és a Messenger.

Hasonló mértékű probléma legutóbb 2021 októberében történt, akkor több órára elérhetetlenné váltak a Meta szolgáltatásai (ennek okairól itt írtunk), és ezúttal sem csak a Messenger és a Facebook érintett: a tavaly indult Threads alkalmazás szintén nem működik, illetve már az Instagramnál is jelentkeznek problémák. A képmegosztó szolgáltatás egyelőre nem léptette ki a felhasználókat, de új tartalmakat nem tölt be, és üzeneteket sem lehet küldeni.

The post Megint leállt a Facebook és a Messenger first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés