:

30 sikeres magyar 30 alatt – íme, a 2024-es évfolyam

30 sikeres magyar 30 alatt – íme, a 2024-es évfolyam

Az amerikai Stanford Egyetemen rákellenes technológiát kutató, a világon egyedülálló lézereket fejlesztő, a női NBA-ben kosarazó, és 18 évesen az MVM Dome-ot megtöltő fiatal is van idei 30/30-as listánkon, amit a márciusi Forbes-ban találtok. 30 fiatal, 30 ruha, színes arcok, színes sztorik.

Az összeállítás kivonata online is böngészhető ITT. A teljes anyag a most megjelent magazinban, amelynek címlapján Krúbi szerepel.

Rápörögtünk a ruhákra

Az idei év tematikája a ruha volt. Ezért a fehér háttér, ezért a minden.

Kafiya Said Mahdi (25), modell. Fotó: Belicza László Gábor

Minden ruhának meg van a maga története. Életünk fontos eseményein megjegyezzük, hogy mi volt rajtunk. A 30 fiatal is felidézte nekünk ezeket a fontos napokat.

Van köztük, aki ebben a ruhában randizott először későbbi feleségével, van, aki a Cápák között-ben hordta az adott szettet, és van olyan is, aki a képen látható laborköpenyben találkozott Kamilla királynéval (valamennyi sztori csak az online kivonatban érhető el).

Rajna Martin (28), a Magyar Állami Operaház első karmestere. Fotó: Belicza László Gábor

Szakmák széles spektruma

A 30 fiatal nagyjából 30 különböző dologban a legjobb. A listán ugyanúgy helyett kapott

a hamburger-király, mint a vegán-aktivista, az underground és az Operaház vezető művészei, rákerült a rákkutató, a mérnök-zseni, de a pszichológus is, a díszlettervező, a képzőművész, a filmrendező, a modell, a gyermekpszichiáter, a konduktur, az állatorvos, de a kosárlabdázó, a jégkorongos, a teniszező és a focista is. Juhász Dorka (24), válogatott kosárlabdázó. Fotó: Nicoló Della Molle

Alig értünk a végére

Az év elején élesített jelölőfelületünkön keresztül

csaknem ötszáz jelölés érkezett.

Ezt innen is szeretnénk megköszönni mindannyiótoknak!

Az 500-as listát azért mi is kiegészítettük saját kutatásainkkal, és a munkánk során az utóbbi egy évben látókörünkbe került tehetségekkel. Majd kértünk ajánlásokat befektetőktől, cégvezetőktől, civilektől és különböző szakemberektől, és számos háttérbeszélgetést folytattunk a jelöltek kapcsán. Végül a szerkesztőségben is megvitattuk, kik azok, akiknek tehetségükkel, szorgalmukkal és kitartásukkal mindenképpen helyük van a harmincas listán.

The post 30 sikeres magyar 30 alatt – íme, a 2024-es évfolyam appeared first on Forbes.hu.