:

Van, aki még marasztalná Novák Katalint

Novák Katalin egyik tanácsadója visszahívná az államfőt.

Mi történt? Skrabski Fruzsina, Novák Katalin egyik tanácsadója azt írta hétfőn Facebook-oldalán, hogy „mindenki írjon a parlamenti képviselőjének, hogy ne fogadja el Novák Katalin lemondását! Akkor a gesztus megvolt, de mi visszakértük” – írja Facebook-oldalán Skrabski Fruzsina.

Kontextus. Miközben Novák Katalin tanácsadói testületének tagjai – Gundel Takács Gábor, Lackfi János, Tomán Szabina és Czeizel Barbara – „nem leszek cinkos” felkiáltással sorra lemondtak tanácsadói posztjukról, miután Novák kegyelmet adott K. Endrének, a bicskei gyermekotthon pedofil bűncselekményért elítélt igazgatója bűntársának, Skrabski maradt posztján. Skrabski aki egyben a Három Királyfi Három Királylány mozgalom kuratóriumi elnöke, végig kiállt Novák mellett, mint mondta, bizalma töretlen.

Miért fontos ez? Skrabski végig kiállt Novák mellett, mint mondta, bizalma töretlen. Skrabski egyben a Három Királyfi Három Királylány mozgalom kuratóriumi elnöke, és ebben a megvilágításban kifejezetten érdekes, hogy egy olyan mozgalom éléről hívná most vissza Novák Katalint, amelynek célja saját honlapjuk szerint, hogy „megszülessenek a kívánt, tervezett gyerekek. Azt szeretnénk elérni, hogy a gyermekvállalás ne terhet és gondot jelentsen, hanem áldás és boldogság legyen, mert édesanyává és édesapává válni csodálatos dolog! ”

The post Van, aki még marasztalná Novák Katalint appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés