:

Kecsap: Bob the Builder, Michael, The Accountant 2, Blink Twice, Honey Don’t!, Levon’s Trade, Thunderbolts, Mercy, Complete Unknown, The Memory Police, The Mothership, Leo,

Kecsap: Bob the Builder, Michael, The Accountant 2, Blink Twice, Honey Don’t!, Levon’s Trade, Thunderbolts, Mercy, Complete Unknown, The Memory Police, The Mothership, Leo,

A Mattel Univerzum bővül, hiszen jön a Bob the Builder animált film Anthony Ramos főszereplésével. Mármint a hangját adja.

Colman Domingo lesz Joe Jackson a Michael Jacksonról szóló életrajzi filmben. A másik Domingo hír, hogy nem csak rendezi, de főszerepel is a Nat King Cole életrajzi filmben.

A The Accountant 2 még idén forog elvileg, de csak az Animals után.

Paul Mescal lesz William Shakespeare a Chloé Zhao által rendezett Hamnetben.

David Fincher még három évre aláírt a Netflixszel. Mindhunterben azért ne reménykedjünk.

The Room Next Door címmel készül Pedro Almodóvar első angol nyelvű egészestés filmje, amiben Julianne Moore lesz a főszereplő, de Tilda Swinton is szerepel benne. Egy anyja-lánya dráma.

Zoë Kravitz első rendezése a Pussy Island címmel bírt sokáig, de a Prime Video végül átnevezte Blink Twice-ra (a korábban MGM-nél futó projektet). Egy koktél pincérnő kiszemel magának egy gazdag pasit, egyre közelebb kerül hozzá, bejut egy szigeten rendezett bulijára, ahol minden egyre rémisztőbbé válik.

Chris Evans, Aubrey Plaza, & Margaret Qualley is benne lesz Ethan Coen új komédiájában, a Honey Don’t!-ban. Sztori még nincs, de Evans valami szektavezető lesz.

A Netflix bemutató előtt teljesen elkaszálta a The Mothership filmet Hale Berry-vel, de nem HBO-s adójóváírásos móka, hanem a film minősége katasztrófa (eredetileg 2022-ben akarták bemutatni), és a sokat halogatott, történetet rendbeszedő utóforgatások megvalósíthatatlanok, mivel a gyerekszereplők olyan sokat nőttek.

Richard Linklater filmet csinál Jean-Luc Godard mesterművének, a Breathlessnek a készítéséről.

Az Amazon csapott le Statham akció thrillerjére, a Levon’s Trade-re, amit David Ayer rendez Sylverster Stallone forgatókönyvéből. Egy professzionális munkáját hátrahagyó férfiról, aki építkezésekre megy dolgozni, de amikor a főnöke lányát elrabolják, akkor kénytelen elővenni a régi tudását.

Lewis Pullman esélyes a Thunderbolts szerepre, amit Steven Yeun dobott.

A Mercy Timur Bekmambetov új rendezése lesz, és Chris Pratt várható a főszerepbe, egy detektívébe, aki kénytelen az ártatlanságát bizonyítani, amikor gyanúba keveredik valami ügyben.

A Knives Out 3 még idén foroghat.

A Bob Dylan életrajzi filmben, a Complete Unknownban Edward Norton veszi át Benedict Cumberbatch helyét. Nyáron forog.

A Charlie Kaufman által írt The Memory Police-ban Lily Gladstone lesz a főszereplő. A történet érdekes: egy név nélküli tengerparton a dolgok elkezdenek eltűnni nem csak fizikailag, de az emberek emlékezetéből is, viszont páran képesek felidézni ezeket, rájuk vadászik a memória rendőrség.

Matthew Vaughn musicalt rendezhet Damien Chazelle forgatókönyvéből.

Ted Sarandos (Netflix CEO) azt mondja fontolgatják a Leo folytatását.

Elhunyt Gary Graham (Alien Nation, Star Trek: Enterprise).

Elhunyt Norman Jewison rendező (In the Heat of the Night).

Elhunyt David Emge (Dawn of the Dead).

A Wishből ez a dal maradt ki: