:

Mennyezeti hangszórókat villantott a Sonos

Mennyezeti hangszórókat villantott a Sonos

Az audio eszközökben utazó Sonos tavaly újgenerációs hangszórókkal és egy hordozható megoldással bővítette a kínálatát, idén pedig a Sonance-szel közösen tető alá hozott 8 hüvelykes mennyezeti hangszóróval kezdik 2024-et, ami a Sonos Architectural termékcsaládba tartozó passzív hangszórók sorát bővíti.

Az új modell – egyik – legfontosabb tulajdonsága a korábbinál nagyobb, 8 hüvelykes méret, ami a növekedés ellenére továbbra is diszkrét megjelenést és elhelyezést biztosít, miközben adott az erős, kiegyensúlyozott és tiszta hangzás. Ez a megoldás felszerelhető akár otthon is, de egyaránt ideáis lehet kereskedelmi egységekben (üzletekben, kávézókban, éttermekben stb.), ahol fontos, hogy a környezetbe szintre észrevétlenül belesimuló, de jó minőségű hangszórók biztosítsák a háttérzenét.

Sonos

A szintén hangcuccokban utazó Sonance-szel közösen tervezett és hangolt mennyezeti hangszóró egyedi tervezésű, nagy méretű mélysugárzót kapott, egy speciális motor biztosítja a kellemes középtartományt, miközben adott a 32 Hz-ig terjedő basszus és a kifejezetten tág hangtér, a természetes hangzású énekhangokról és a tiszta magas tartományokról pedig egy 30 mm-es magashangszóró és újraoptimalizált hullámvezérlő gondoskodik. Bár az új 8 hüvelykes mennyezeti hangszóró értelemszerűen nagyobb, mint a két cég korábbi, 6 hüvelykes megoldása, de a külső változatlan maradt, így az új modell esztétikailag tökéletesen passzol a korábbiak mellé.

A Sonos Amp erősítővel kombinálva a (régi és új) mennyezeti hangszórók kristálytiszta és tiszta többszobás hangot biztosítanak, olyan előnyökkel kiegészítve, mint a túlfeszültséggel szembeni védelem, és az egyedi hangolás lehetősége. Az Amp-pel párosítva ezen hangszórókon is elvégezhető a többi Sonos terméknél is elérhető Trueplay hangolás, ami lefuttatva figyelembe veszi a szoba méretét, szerkezetét és bútorzatát, és automatikusan beállítja az EQ-t az optimális hangzás érdekében.

Sonos Négy mennyezeti hangszóró, és a Sonos Amp erősítő.

Az erősítő emellett biztosítja, hogy ezek hangszórók is részévé válhassanak egy már meglévő Sonos ökoszisztémának, így vezérelhetők legyenek a gyártó okostelefonos alkalmazásából, elérve annak minden előnyét, úgymint az összes elérhető streaming platform használata, az Apple AirPlay 2 vezérlés, a rendszeres szoftverfrissítések, illetve a multiroom támogatás, aminek köszönhetően késleltetés nélkül szólhat ugyanaz a zene minden helyiségben, minden csatlakoztatott Sonos eszközön.

A gyártó újdonsága idén tavasszal kerül forgalomba Magyarországon, és kettő darab 8 hüvelykes mennyezeti hangszóróért 419 900 forintot kell majd fizetni.

Kapcsolódó Öt kedvenc kütyünk 2023-ból, amit még idén is megéri beszerezni Minden évben összegyűjtjük a mögöttünk lévő esztendő kedvenc elektronikai eszközeit.

The post Mennyezeti hangszórókat villantott a Sonos first appeared on 24.hu.