:

Mészáros-birodalom: bővülés és növekedés

Idén is bővül a Mészáros-birodalom: Várkonyi Andrea újabb vezetői posztot kapott, miközben Mészáros János újabb földterületeket szerzett meg.

Mi történt? Még novemberében került Mészáros Lőrinchez a VM Medical Zrt., mely a VM Medical Property Invest Zrt. tulajdonosa, dr. Majorosi Zoltánnal együtt. Majorosi több egészségügyi cégben is aktív, köztük a Királyhágó téren működő Medical Academy Kft.-ben is.

Az rtl.hu vette észre, hogy a VM Medical Property Invest Zrt.-nek két vezető tisztségviselője van: Mészáros Lőrinc és felesége, Várkonyi Andrea.

Eközben Mészáros Lőrinc testvére, Mészáros János több mint 6 hektár (60 ezer négyzetméter) újabb területet szerzett a nyilvános állami adatbázis friss adatai szerint. A Felcsúton önkormányzati képviselő Mészáros János a vagyonnyilatkozata alapján mostanra több mint háromszáz hektárnyi föld tulajdonosa – írja a Szabad Európa.

Kontextus. Egy ősszel készült toplista szerint Várkonyi sikeres feleség, a magyar politikusok és közéleti szereplők volt és jelenlegi feleségei között a negyedik helyet szerezte meg az elmúlt öt évben feljegyzett 948 millió forint osztalékkal.

The post Mészáros-birodalom: bővülés és növekedés appeared first on Forbes.hu.