:
Breaking News

Tillával és a Tankcsapdával indít műtárgy-kereskedős műsort a TV2

A Kincsvadászok január végén indul, a műsorban régi családi ereklyék, értékesnek vagy értéktelennek gondolt régiségek keresik új gazdájukat.

Műtárgy-kereskedő show érkezik a TV2-re Till Attila vezetésével. A Kincsvadászokban régi családi ereklyék, értékesnek vagy épp értéktelennek gondolt régiségek keresik új gazdájukat, írja a Media1. A műsor január 22-én, hétfőn 21:45-kor startol, a Kincsvadászok hétköznap esténként kerül képernyőre.

A műsorban hétköznapi emberek igyekeznek meggazdagodni nem hétköznapi tárgyaikkal, olyan régiségekkel érkeznek, amelyekről nem tudják, hogy mennyit érhetnek valójában. A műsor régiségszakértői és műtárgykereskedői pedig eldöntik, mennyit adnak értük, ha adnak érte egyáltalán bármit. A TV2 a Cash on Trash jogait megvéve indítja el az új műsorát.

Ha az adott tárgy elnyeri a gyűjtők tetszését, akkor elindul a licitálás. A legmagasabb ajánlat után az eladó eldöntheti, megválik-e a tárgytól vagy inkább annak tudatában, mennyit is ér, hazaviszi.

A Kincsvadászok szakértője Kelen Anna művészettörténész, a Virág Judit Galéria szakértője és árverésvezetője, illetve MEgyesi Balázs műtárgyszakértő, galériatulajdonos. A műsor kereskedői dr. Katona Szandra műtárgyszakértő és restaurátor, Fertőszögi Péter művészettörténész, a BÁV művészeti igazgatója, Fejes Tamás, a Tankcsapda dobosa, aki közel harminc éve foglalkozik hangszerkereskedelemmel, Nagyházi Lőrinc műkereskedő, illetve Molnár Viktor, műtárgybecsüs és galériatulajdonos.

The post Tillával és a Tankcsapdával indít műtárgy-kereskedős műsort a TV2 appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés