:
Breaking News

Kecsap: Heat 2, The Wolf Man, Minecraft, Peaky Blinders, Civil War, How To Train Your Dragon, Klara and the Sun, With Love, Flight Risk

Kecsap: Heat 2, The Wolf Man, Minecraft, Peaky Blinders, Civil War, How To Train Your Dragon, Klara and the Sun, With Love, Flight Risk

Steven Yeun azt is mondta, hogy sajnálja a Thunderboltsból való kikerülését, de azért megnyugtatott minden Marvel fanatikust, hogy “I Wanna Do a Marvel Movie”.

John Williams azt mondja, hogy mégsem vonul vissza, ha egy elég érdekes projekt érkezik elé.

A Civil War (előzetes) csak 109 perces lesz Alex Garlandtól.

Kutatás szerint akármit is gondolnánk Hollywoodról és a foglalkoztatott kisebbségekről, azért úgy tűnik nem jut magasra az a nagy elfogadás. Avagy a fő filmeknél maradt a régi módi. Leegyszerűsítve.

calls the entertainment industry’s pledges to support inclusion “performative acts” and “not real steps towards fostering change.” 

Jack Black is benne lesz a Minecraft filmben.

Ke Huy Quan lesz a With Love főszereplője, amit Jonathan Eusebio rendez. Egy akciófilmről lesz szó

A Heat 2 egyszerre lesz előzmény és folytatás, és 2024-ben akarja forgatni Michael Mann, aki épp befejezgeti a forgatókönyvet.

Steven Knight az utolsó részeket írja a Peaky Blinders filmbe. Elvileg.

Julia Garner is megjött a The Wolf Manbe, ami a Blumhouse remakeje a farkasemberes klasszikusnak Leigh Whannell rendezésében. A főszereplő Christpher Abbott.

Gerard Butler lesz az élőszereplős How To Train Your Dragonban is Stoick the Vast.

A Waititi általi Klara and the Sunba úgy néz ki Jenna Ortega érkezhet főszereplőnek.

A Flight Risk szereplőgárdája: Mark Wahlberg, Topher Grace & Michelle Dockery. Egy pilótáról, aki egy rendőrbírót és szökevényt reptet valami tárgyalásra.

Matthew Vaughn azt reméli, hogy az Argylle két folytatást szül majd.

Elhunyt David Soul, a Salem’s Lot és persze a Starsky and Hutch főszereplője.

Elhunyt David Leland, a Wish You Were Here rendezője.