:

Már iPhone-ra is tölthető a Microsoft ingyenes MI-alkalmazása

Már iPhone-ra is tölthető a Microsoft ingyenes MI-alkalmazása

Már iOS operációs rendszerre is letölthető a mesterséges intelligencián alapuló Microsoft Copilot alkalmazás, amit a redmondi cég alig egy hete tett elérhetővé Androidra. Az OpenAI által fejleszett, a GPT-4 modellen alapú chatbotot és a DALL-E 3 képgeneráló szoftvert ötvöző applikáció már bárki számára letölthető az App Store-ból – a használatához ugyanakkor Microsoft fiók és bejelentkezés szükséges.

Apple

A mesterséges intelligenciával felturbózott applikációnak ugyanúgy kérdéseket lehet feltenni, mint a ChatGPT-nek, emellett a szoftver többek között segíthet e-mailek és hosszabb szövegek megfogalmazásában, fordításban, a helyesírás ellenőrzésében, akár méretesebb dokumentumok tartalmi összefoglalását is rá bízhatjuk, illetve a kérésünkre szinte bármilyen témában képes képeket generálni.

A Copilot persze nem nevezhető újdonságnak, hiszen korábban már a Bing alkalmazáson belül, Bing Chat néven is lehetett használni a rendszer egy valamivel fejlettebb, némileg több lehetőséget tartalmazó verzióját. Ezt nevezte át a Microsoft Copilotra, és a név ráadásul sokaknak ismerősen csenghet, hiszen ez már egy, a mesterséges intelligenciához kapcsolódó brandet jelent a redmondi cégnél.

A Copilot „család” első tagja egy GitHubos kódolóasszisztens volt 2021-ben, majd a vállalat 2023. márciusában bejelentette a Dynamics 365 Copilot, a Copilot in Windows, a Microsoft Security Copilot és a Microsoft 365 Copilot termékeket, és ehhez csatlakozott most a Copilotra átnevezett Bing Chat androidos verziója.

Kapcsolódó A Barátok közt semmi ahhoz képest, ami az OpenAI-nál történt az elmúlt napokban Valóságos szappanopera zajlott le az elmúlt napokban a világ egyik legfejlettebb cégénél, röviden összefoglaltuk, mi lehet a hátterében.

The post Már iPhone-ra is tölthető a Microsoft ingyenes MI-alkalmazása first appeared on 24.hu.