:

Nem csak Majka folytatja 2024-ben az RTL-nél

Majoros Péterrel jóbarátja és műsorvezetőtársa is csatornát vált.

Szombat délelőtt bejelentette az RTL, hogy Majka mellett egy másik TV2-s arcot is szerződtettek a csatornához. Az énekes Pápai Joci is az RTL-nél folytatja tévés pályafutását, aki szintén 2024 második felétől lesz látható az RTL képernyőjén. 

Kolosi Péter, az RTL tartalomért felelős vezérigazgató-helyettese úgy nyilatkozott:

„Ennél nagyobb lendületet nem is vehettünk volna év végén, hiszen egyszerre két új műsorvezetővel is bővült az RTL-csapata. Pápai Joci újdonság lesz a nézők számára, de biztos vagyok a sikerében. Minden műsorkészítő kollégám nevében mondhatom, hogy izgalmas évnek nézünk elébe!”

Pápai pedig úgy reagált:

Petike, képzeld, az öcskösöd is az RTL csapatát fogja erősíteni! Nem fogsz tudni lerázni, mivel együtt folytatjuk itt is az utunkat, drága testvérem! Sok kihívás, kaland, izgalom vár ránk, amit a jövőben az RTL biztosít számunkra!

Majka átigazolásáról a Forbes.hu is beszámolt, a Blikk szerint a csatorna több produkciójában is feltűnhet akár műsorvezetőként, akár szereplőként. A rapper-műsorvezető 16 év után tér vissza a csatornához.

Majka 2002-ben az RTL képernyőjén tűnt fel először a Való Világban, ahol a valóságshow második helyezettje lett, majd ezt követően a Való Világ műsorvezetőjeként, illetve színészként és rapperként folytatta a karrierjét. Majka a reality után 2004-ben az RTL portfóliójába tartozó Cool TV műsorvezetője volt, de többször szerepelt például a Heti Hetesben is. Később televíziós karrierjét más csatornáknál folytatta, és az ország egyik legsikeresebb zenei előadója és alkotója lett.

2023-ban a Forbes szerint Majka a legértékesebbmagyar celeb.

The post Nem csak Majka folytatja 2024-ben az RTL-nél appeared first on Forbes.hu.