:

Majka újra az RTL-nél

Majka újra az RTL-nél

Majoros Péter, Majka az RTL-hez igazol, a rapper-műsorvezető 16 év után tér vissza a csatornához. Majkát 2024 második felében láthatjuk újra az RTL képernyőjén.

Mondhatnám, hogy könnyű menet volt, de nem volt az – kezdi Majka a nagy visszatérését bejelentő Facebook posztját.

Forrás: Majka (Facebook)

„21 évvel ezelőtt innen indultam el a Való Világból a való világba, és ha jól számolom az életkorom, még az is lehet, hogy innen megyek nyugdíjba.” – értékelte közös kilátásaikat a zenész-műsorvezető.

Egy ideje már téma a váltás

Az egyik verzió szerint nem is gondolta komolyan a visszatérést, csak azért tárgyalt az ottani vezetőséggel, hogy a TV2-sökből így magasabb fizetést húzzon ki. A másik történet arról szólt, hiába akart visszamenni, végül kosarat kapott Kolosi Péter programigazgatótól – foglalja össze a femina.hu.

Majka az 1Kanapén vendégeként tisztázta, mi igaz, és mi nem. Azt mondta, összesen négyszer ült le Kolosival tárgyalni, de ebből csak az utolsót gondolta komolyan.

„Ez egy nagyon egyszerű történet: ők ajánlottak háromszor valamit, én nem fogadtam el. Kihasználtam ezt az ajánlatot – mint az üzleti életben nagyon sokszor – ebből előnyt kovácsoltam. 

A Kolosi ezt úgy kommunikálta, mintha én lennék a legrohadékabb rohadék, hogy ezt meg mertem csinálni.  

A negyedik alkalommal, amikor elment tárgyalni az RTL-hez, már lejárt a szerződése a TV2-nél. Az akkori megbeszélés során ő és a csatorna is elmondta a feltételeit, de ezek nem egyeztek. Viszont Kolosi Péter felajánlotta neki, ha vár egy évet, megvalósulhatnak a kérései.

Nem vártam egy évet, mert közbejött a Sztárban Sztár leszek! következő évada, elvállaltam azt. Ezután megjelent egy újságcikk, hogy én mégis csak a TV2-t választottam az RTL helyett. Erre Kolosi k*rvára berágott. Ő is kiadott az RTL-en keresztül egy nyilatkozatot, hogy valójában ő kosarazott ki engem.„

Hozzátette, Kolosi Péterrel nem zárták le szépen a dolgot, ezt abból tudja, ahogy a tévés mindezek után kommunikált vele.

Most már nagy a béke

Nagyon örülünk, hogy hosszú évek után Majka visszatér az RTL-hez,

amit joggal nevezhetünk az anyacsatornájának, hiszen ismertsége és műsorvezetői karrierjének indulása is hozzánk kötődik. Többet egyelőre nem árulhatok el, de izgalmas műsorokban fog visszatérni az RTL képernyőjén, ami nemcsak a nézőinknek, de Majkának is újdonságot jelent majd – mondta Kolosi Péter, az RTL tartalomért felelős vezérigazgató-helyettese.

Majka 2002-ben az RTL képernyőjén tűnt fel először a Való Világban, ahol a valóságshow második helyezettje lett, majd ezt követően a Való Világ műsorvezetőjeként, illetve színészként és rapperként folytatta a karrierjét. Majka a reality után 2004-ben az RTL portfóliójába tartozó Cool TV műsorvezetője volt, de többször szerepelt például a Heti Hetesben is. Később televíziós karrierjét más csatornáknál folytatta, és az ország egyik legsikeresebb zenei előadója és alkotója lett.

2023-ban a Forbes számítasai szerint Majka a legértékesebb magyar celeb.

The post Majka újra az RTL-nél appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés