:

Nagyon komoly buli lesz ma Felcsúton: mutatjuk Mészáros Lőrinc céges karácsonyának részleteit

Milliós ajándékok, sztárfellépők, na és persze a főnök felszólalása sem hiányozhat majd a Mészáros Csoport idei karácsonyi gálájáról.

Felcsúton, a Puskás Akadémia Sport- és Rendezvényközpontjában tartják a Mészáros Csoport idei karácsonyi gáláját, méghozzá december 20-án, szerdán este. A Telex által észrevett céges meghívó alapján nem is akár milyen céges karácsonyi bulival kedveskedik 25 ezer dolgozójának (illetve az azok közül meghívottaknak) Mészáros:

a gálán fellép a Neoton Família, a Hooligans és egy meglepetés-sztárvendég is (tavaly állítólag Enrique Iglesias lépett fel), a vacsora alatt az Akusztik Duó fogja szórakoztatni az étkezőket. Az est házigazdái Ördög Nóra műsorvezető és Stohl András színész, televíziós személyiség lesznek. Lesz tombola is, egyebek közt két Suzuki S-Cross autót, gőzmosógépet, hűtőt, robotporszívót sorsolnak majd ki Lesz exkluzív filmvetítés is, a Semmelweis-filmet nézhetik meg a Mészáros-dolgozók. De mindez semmi ahhoz képest, hogy a rendezvényen maga Mészáros Lőrinc is köszöntőt mond majd.

– derük ki továbbá a meghívóból. Azt persze – szinte naponta – tudjuk, hogy Mészáros Lőrincnek és cégcsoportja dolgozóinak mindig van mit ünnepelni. A Forbes legutóbbi, a legértékesebb családi cégeket összegző listáján két év kihagyás után újra a Mészáros csoport került az élre.

The post Nagyon komoly buli lesz ma Felcsúton: mutatjuk Mészáros Lőrinc céges karácsonyának részleteit appeared first on Forbes.hu.