:
Breaking News

Kecsap: Uncharted 2, Wolf Man, The Smashing Machine, Captain America: Brave New World, London Calling, Smile 2, Thor 5, Mildred Bailey, Krazy House, Bomb, Calamity Hustle

Kecsap: Uncharted 2, Wolf Man, The Smashing Machine, Captain America: Brave New World, London Calling, Smile 2, Thor 5, Mildred Bailey, Krazy House, Bomb, Calamity Hustle

Sokan licitáltak, de a Netflix csapott le Ryan Reynolds rablós komédiájára. Amolyan Ocean’s 11 lesz a zseni producer Simon Kinberggel. Rendező is van: Shawn “középszer” Levy.

A Krazy House-ból van a lenti kép, amiben Nick Frost & Alicia Silverstone szerepel. Egy vallásos háztartásbeli rájön, hogy a házában levő munkások orosz bűnözők akik mindenéből ki akarják forgatni. Ez hogy jön össze a komédia besorolással és a képpel?

Bomb címmel Ridley Scott akciófilmet csinál a FOX-nak. Egy túsztárgyaló az esküvője előtti este kénytelen egy bombarobbantással fenyegető egyént leszerelni.

Christopher Abbott lesz végül Wolf Man Ryan Gosling helyett. A rendező és részben író Leigh Whannell (Upgrade).

Gareth Edwards azt mondja, hogy semmilyen módon nem keresték a Thor 5 rendezéséről, hiába vannak pletykák. Kicsit cinikusan “the internet is an incredible place”

Az Anyone But You R besorolást kapott meztelenség miatt.

Lily Gladstone várható a Mildred Bailey életrajzi filmbe.

Mark Wahlberg azt mondja, hogy az Uncharted 2-höz már íródott egy forgatókönyv, de még dolgoznak rajta. “I know somebody’s written a script, and they’re still working on it, and it would consist of having the mustache the whole entire time. Which completely makes sense; obviously, in that final scene, I have the mustache.”

A WB csapott le a Tatum&Reynolds-os Calamity Hustle-re. Egy zsaurból lett magánnyomozóról, aki elő kell kerítse a gyémántrablásba belekontárkodó testvérét.

George Clooney & Adam Sandler lesz a következő Netflixes Noah Baumbach-film főszereplő párosa. Felnőttek felnövése, vagy valami ilyesmi szlogent lehet tudni az egyelőre még címmel sem bíró filmről.

A Superman: Legacy bővült Pom Klementieff & Miriam Shor. Ezen kívül az új DCU-ban Sean Gunn lesz a gonosz Maxwell Lord, aki valami több filmet érintő rosszfiú, nagyobb ellenség lesz.

Benny Safdie rendezi az A24-nek a The Smashing Machine-t, ami Mark Kerr MMA bunyós életéről szól. A főszereplő a Rock.

A London Calling akciókomédia főszereplője Josh Duhamel lesz. Egy közepes bérgyilkost alakít, aki rossz embert tesz el láb alól, így kénytelen Londonból Amerikába menekülni, ahol a visszajutás érdekében egy srácot kell férfivá nevelnie.

Naomi Scott is benne lesz a Smile 2-ben.

Elhunyt Andre Braugher.