:
Breaking News

21 ezer forint értékben ad ingyen játékot az Epic Games Store

21 ezer forint értékben ad ingyen játékot az Epic Games Store

Immár hagyományos módon idén is elindult az Epic Games Store digitális játékáruház ünnepi akciósorozata, melynek keetében minden héten újabb programot kínálnak a PC-s felhasználóknak teljesen ingyen. A december 13-án indult meglepetéssorozat első címe a Destiny 2: Legacy Collection, aminek az értéke a cikkünk írásának pillanatában 20 900 forint, és tartalmazza a Destiny 2: The Witch Queen, a Destiny 2: Beyond Light és a Destiny 2: Shadowkeep kiegészítőket. Emellé persze ingyen beszerezhető a Destiny 2 alapjáték is (ezt külön adatlapon kell igényelni), és előbb ezt kell birtokolni, hogy a Destiny 2: Legacy Collection bezsákolható legyen.

Ha valaki kedvet kapott a játékhoz (ami egy sci-fi FPS erős online komponenssel), annak nincs sok dolga: mindössze egy élő regisztráció szükséges hozzá az Epic Games Store-ban. Ha ez megvan, akkor a főoldalon csak rá kell katintani az ingyen kínált videójátékra, az adatlapon igényelni, ami ezt követően bekerül a felhasználó játéklistájába, ahonnan a jövőben bármikor telepíthető, így játszható lesz.

Az akciósorozat az egész ünnepi szezon alatt tart, a játékáruház még kuponokkal is kedveskedik a felhasználóknak, jövő héten pedig újabb ingyen játék válik majd elérhetővé, egész pontosan december 20-án, délután öt órakor.

Kapcsolódó Mennyibe kerül manapság játszani? PC, konzol, kiegészítők és játékok. Mennyit kell költeni napjainkban erre a hobbira?

The post 21 ezer forint értékben ad ingyen játékot az Epic Games Store first appeared on 24.hu.