:

Még meg se jelent, de már most bebizonyította az új GTA, hogy le fogja uralni az ismert világegyetemet

Még meg se jelent, de már most bebizonyította az új GTA, hogy le fogja uralni az ismert világegyetemet

Hisztérikusan nagy az érdeklődés a GTA VI első előzetese iránt. Pedig még bőven odébb a megjelenés.

Kevesebb mint két nap alatt már át is lépte a 100 milliós megtekintést a YouTube-on a várva várt új GTA játék leleplező előzetese, írja az ign.com.

A GTA VI első előzetese eredetileg december 5. kedd napközben debütált volna, ám idő előtt kiszivárgott a másfél perces kedvcsináló, így a fejlesztőcsapat, a Rockstar már december 4-én kiposztolta a trailert. Az előző felvonás, a GTA V első előzetesének 12 év kellett ugyanehhez a százmilliós mérföldkőhöz.

Rekord rekord hátán

15 óra alatt a GTA VI önmagában magasabb nézettséget produkált a YouTube-on, mint olyan sikerjátékok együttvéve, mint a Cyberpunk 2077 (28,6 millió), a Red Dead Redemption 2 (23,1 millió), valamint a The Legend of Zelda: Breath of the Wild (16,1 millió).

Ne feledjük, csupán a hivatalos YouTube-csatorna megtekintéseiről beszélünk, ennél jóval több platformon és csatornán sokkal magasabb nézettséget generálhatott a betekintő. De mondani se kell, a Guinness Rekordok hivatalos oldala már tegnap közölte, hogy a GTA VI előzetese rekordot döntött első 24 órás YouTube-nézettségben. Aztán a világ egyik legnépszerűbb tartalomgyártója, MrBeast is bejelentette, hogy a nem zenei videók között őket is lepipálta 24 órás nézettségben a játék trailere.

Kétmilliárd dollárt kaszálnának vele egy hét alatt – így lett pénznyomda a GTA

Néhány részlet

A Grand Theft Auto amellett, hogy a videójáték-ipar egyik legsikeresebb, legtöbb pénzt termelő franchise-a (több mint 400 millió eladott példánnyal ott az 5 legsikeresebb franchise között), igen rosszul őrzik a titkait is. Tavaly elég masszív mennyiségű, közel egyórányi videós anyag szivárgott ki a fejlesztésből, az előzetessel pedig több, korábban már kiszivárgott részlet nyert megerősítést. Például hogy visszatérünk a Miamiról mintázott Vice Citybe (pontosabban a Florida ihlette Leonida államba), és hogy egy Bonnie és Clyde-beütésű páros lesz a főszereplője, köztük egy latin származású nővel.

Több ebből Wellness, kultúra, nyugalom: a pazar osztrák kisváros, amiről még nem is hallottál 20 éves a zenekar, amivel mindenkinek van legalább egy jó élménye

Mikor jön?

Várható volt, hogy odébb még a megjelenés, mégis sokak megrökönyödtek a trailer végén felbukkanó 2025-ös évszámtól. Egyelőre csak PlayStation 5 és Xbox Series X és S konzolokra jelentették be a játékot, PC-re nem.

The post Még meg se jelent, de már most bebizonyította az új GTA, hogy le fogja uralni az ismert világegyetemet appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés