:

Kecsap: Tron: Ares, Creed 4, The Blackening 2, Christopher Nolan, The Saint, Venom 3, Constatine 2, Babygirl, Superman: Legacy, Riff Raff, James Bond

Kecsap: Tron: Ares, Creed 4, The Blackening 2, Christopher Nolan, The Saint, Venom 3, Constatine 2, Babygirl, Superman: Legacy, Riff Raff, James Bond

Doug Liman rendezheti a The Saint új feldolgozását Regé-Jean Page főszereplésével. A forgatókönyvet Rory Haines & Sohrab Noshirvani írja, de még nem tudni hogy közelítenek a témához, Templarhoz.

Az ünnepek után forog a Jared Leto-s Tron: Ares Kanadában.

Még egy kép a Venom 3 forgatásáról.

A Creed III producere szerint jön majd a Creed 4, természetesen Michael B. Jordan rendezésében.

A Lionsgate tárgyal már a The Blackening 2-ről az eredeti íróival.

A pletykák szerint Anya Taylor-Joy valami gonosz lehet majd az új Fantastic Four filmekben.

Christopher Nolan azt mondja kicsit visszavesz a sötét filmekből “there’s part of me that’s quite keen to move on and maybe do something, you know, not quite as bleak”, a következő talán valamivel könnyedebb lesz, mint az Oppenheimer volt. Nyilván clickbaitesen “vígjátékot rendez Nolan”.

Nolan azt a pletykát is eloszlatta, hogy James Bondot rendez, ami mostanában talán megint felkapott lett.

Francis Lawrence rendező azt mondja, hogy hálaadás után talán újra megpróbálnak a sztrájk miatt hónapokig parkolópályás Constatine 2-vel csinálni valamit.

David Ayer bátornak tartja James Gunn-t, mivel a legnehezebb hollywoodi feladatot vállalta magára a DC új irányával.

Ha már Gunn, akkor a Superman: Legacy-ban Skyler Gisondo lesz Jimmy Olsen.

Halina Reijn (Bodies Bodies Bodies) új filmje, a Babygirl egy erotikus thriller lesz az A24-től. A főszerepben Nicole Kidman, Antonio Banderas és Harris Dickinson, előbbi egy házaspárt alakít, akikből a nő egy jól kereső CEO, aki viszonyt kezd egy fiatal gyakornokkal.

A Riff Raff egy komédia lesz Jennifer Coolidge, Brian Cox, Dustin Hoffman, Gabrielle Union,Pete Davidson, Lewis Pullman, Ed Harris, Miles J. Harvey sokaságával. Egy visszavonult bűnözőnek feltűnik a családja behajtani a számlát.

Elhunyt Suzanne Shepherd, aki a Goodfellasban szerepelt.

Elhunyt Joss Ackland, aki a Hunt for Red Octoberből lehet ismerős.