:
Breaking News

A Balenciaga 320 ezer forintos szoknyája szó szerint csak egy törölköző

A Balenciaga 320 ezer forintos szoknyája szó szerint csak egy törölköző

925 dollárért lehet előrendelni a Balenciaga 2024-es kollekciójának új, Towel Skirt névre hallgató darabját.

Ami a legszebb az egészben, hogy nem csak valami futó mémről van szó, mint azt eleinte hitték a felhasználók, hanem tényleg komolyan gondolta a dolgot és forintra átváltva kb. 320 ezerért árulja kedd óta webshopján az uniszex szoknyát, ami valójában egy bézs színű, frottír törölköző.

Több ebből Steiner Kristóf: Sokszor megkapom, hogy megélhetési vegán vagyok. Az is, vállalom Nem akarunk mást, csak fogyni – és zabálni

A cég egy párizsi divatbemutatón vonultatta fel először a csodadarabot, és már akkor elment tőle az internet maradék józan esze. Mielőtt megkérdeznéd, S-es és M-es méretben rendelhető elő gardróbod utolsó hiányzó eleme, a képeken szereplő 188 centis férfimodellre történetesen S-es szoknyatörölközőt (törölközőszoknyát) csavartak.

A 925 dolláros Towel Skirt. Fotó: Balenciaga

Állítólag azonos színárnyalatú Balenciaga-logót is hímeztek rá, bár ha megpusztulok, se találom meg a képeken, szóval ezt a vételt most inkább kihagyom, mert ugye kizárólag ezen múlt, hogy felhalmozzam-e a teljes készletet.

Persze, nem ez az első alkalom, hogy a Balenciaga ily módon borzolja a kedélyeket, ki ne emlékezne például a márka 1800 dolláros szemeteszsákjára, vagy arra a 261 dolláros fülbevalóra, ami valójában két darab cipőfűző?

(The Daily Beast)

Borítókép fotói: Balenciaga

The post A Balenciaga 320 ezer forintos szoknyája szó szerint csak egy törölköző appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés