:

Hűha, film készül Elon Muskról

A Puck nevű hírlevél szerint a független A24 filmstúdió (Minden, mindenhol, mindenkor) kaparintotta meg a Walter Isaacson-féle Elon Musk életrajzi könyv megfilmesítési jogait. Szóval sínen az Elon Musk-film, amiről az is kiderült, hogy nem más rendezi majd, mint a Rekviem egy álomért és a Fekete hattyú rendezője, Darren Aronofsky.

A Variety értesülései szerint elég komoly licitháború folyt a jogokért. Mind az A24, mint pedig Aronofsky neve egy nem hétköznapi projektet alkotást sejtet. Előbbi a modern mozi egyik legizgalmasabb filmstúdiója, ami egyre hangosabb kritikai sikereknek és egyre magasabb bevételi számoknak örvend. Sőt, az idei Oscaron a legtöbb jelölést bezsebelő stúdió volt 18 jelöléssel, melyből kilencet díjra is váltott, köztük a legjobb film kategóriában is a multiverzumos Minden, mindenhol, mindenkorral.

Aronofsky drámái egyszerre földhözragadt történeteket mesélnek el, miközben igen szürreális elemekkel vannak tarkítva. Ilyen volt a tavaly bemutatott A bálna is, amiben a régi Múmia-filmek sztárját, Brendan Frasert 270 kilós angoltanárrá maszkírozták. A színész a szerepért idén meg is kapta a legjobb férfi főszereplőnek járó Oscart.

Több ebből Hivatalos: nyakunkon az évtized bejelentése Magyar vörösbor került a világ legjobbjai közé

Isaacson írta meg korábban a néhai Apple-vezér Steve Jobs életéről szóló könyvet is, amiből aztán Danny Boyle (Trainspotting) rendezett filmet Michael Fassbender főszereplésével (Prometheus, X-Men-filmek).

Arról sajnos (vagy szerencsére) még nincs hír, hogy ki játszhatja a legmegosztóbb tech milliárdost, Elon Muskot. A hír annyira friss lehet Musk számára is, hogy még az általa felvásárolt és bajba juttatott Twitteren (avagy X-en) sem posztolt arról, hogy mit gondol erről az egészről. Valamit egészen biztosan, és azt úgyis a tudtunkra fogja adni.

The post Hűha, film készül Elon Muskról appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés