:

Hasznos új funkciót kap a Gmail

Hasznos új funkciót kap a Gmail

Ebben a felgyorsult világban napi többször is belekukkantunk a levelezőládánkba, ám sokszor már nincs időnk arra, hogy minden egyes üzenetre egyesével válaszoljunk. Ezen segíthet a Gmail újítása, amely lehetővé teszi, hogy gyors választ küldjünk levelezőtársainknak – írja az Android Police.

A Google levelezőrendszerében már közel tíz éve három gomb található minden egyes levél alján: a Válasz, a Válasz mindenkinek és a Továbbítás opciók. Ezek eléréséhez minden esetben legalulra kell tekerni, a Google azonban hamarosan fix üzenetsávot helyez az emailekhez, ami a három említett opción túl számos egyéb lehetőséget tár a felhasználók elé.

Android Police

A chat alkalmazásokhoz hasonlóan egy nagy szövegmező kap majd helyet a képernyő alján, amelyet lekattintva nagyjából a fele képernyőn pötyöghetjük be válaszunkat. A chatablak bal oldalán egy legördülő fülről választhatjuk majd ki a Válasz, a Válasz mindenkinek és a Továbbítás opciók egyikét. Bal oldalt egy gemkapocs-jel jelöli majd a fájlok beszúrásának lehetőségét, míg jobb szélen egy gyors gyors emoji-beillesztő funkció bújik meg.

A lap szerint a legtöbb készüléken még nem látható az újítás, még akkor sem, ha azokon az alkalmazás legújabb béta verziója fut. A Google várhatóan hamarosan bővebb tájékoztatást is nyújt majd a funkcióról.

The post Hasznos új funkciót kap a Gmail first appeared on 24.hu.