:

Kecsap: Samaritan 2, The Life of Chuck, Anora, Deadpool 3, Good Grades, The Process, Wicker, Kneecap, The Black Phone 2, Fantastic Beasts, Conception, Kate Warne

Kecsap: Samaritan 2, The Life of Chuck, Anora, Deadpool 3, Good Grades, The Process, Wicker, Kneecap, The Black Phone 2, Fantastic Beasts, Conception, Kate Warne

Még ha véget is ér gyorsan a sztrájk, a Deadpool 3 valószínűleg nem tartja a 2024 májusi premier dátumát.

Hale Berry lesz a The Process című thriller főszereplője, amiben egy szekta vezetőt kell legyőzzön, hogy megőrizze a józan eszét.

Guy Ritchie új akciófilmje Jake Gyllenhaal, Henry Cavill & Eiza González triójával már elkészült, és találtak forgalmazót is hozzá. Címe mondjuk még nincs.

Michael Fassbender lesz a főszereplője az ír rap csapatról, a Kneecapról szóló filmnek. “Rendszer elleni komédia” lesz.

Sean Baker (Red Rocket) új filmje lesz az Anora Mikey Madison főszereplésével.

Emily Blunt lesz a főszereplője a Kate Warne-ről szóló filmnek, ami a Pinkerton nyomozóügynökség első női tagjáról szól. Jaume Collet-Serra rendezi az Amazonnak.

The Black Phone 2 majd 2025 júniusában érkezik csak.

Valamiért feltámadt a Conception terve így 2 év után, az amiben Keira Knightly szerepel majd.

David Yates azt mondja, hogy parkolópályán a Fantastic Beasts franchise, de valójában ő már az 5 filmes tervekkel sem értett egyet anno, csak Rowling rájuk dobta úgymond egy médiaeseményen még 2016-ban. Az mondjuk nem meglepő, hogy nem dolgoznak a filmen, hiszen részről-részre lefelé tartottak a bevételek.

A Wicker egy romantikus komédia lesz Olivia Colman & Dev Patel főszereplésével. Előbbi egy halásznőt alakít, aki felrázza konzervatív kisvárosát, amikor összejön egy fiatalabb férfival.

Bővült a King adaptáció The Life of Chuck szereplőgárdája, most így néz ki: Tom Hiddleston, Mark Hamill, Chiwetel Ejiofor, Matthew Lillard, Mia Sara, Harvey Guillén, Trinity Jo-Li Bliss, Q’orianka Kilcher, Antonio Raul Corbo, David Dastmalchian, Taylor Gordon, Benjamin Pajak, Kate Siegel, Carl Lumbly, Annalise Basso, Samantha Sloyan, Rahul Kohli, Matt Biedel, Sauriyan Sapkota, Michael Trucco, Violet McGraw, Saidah Arrika Ekulona, Molly Quinn, Heather Langenkamp, Karen Gillan, Jacob Tremblay.

Az Amazon és Stallone is benne van egy Samaritan 2 elkészülésében. Bragi F. Schut elvileg már körmöli a forgatókönyvet.

Josh Hartnett és Saleka Cast is érkezik M. Night Shyamalan új filmjébe, ami Good Grades címmel forog épp. Egy koncerten játszódó thriller, ez tudni egyelőre.

Elhunyt Matthew Perry.

Elhunyt Steven Weisberg vágó, aki a Harry Potter and the Prisoner of Azkaban és Great Expectations filmeken is dolgozott.

Elhunyt Richard Roundtree, akinek Shaft volt a leghíresebb szerepe.