:

Kecsap: Frankenstein, Fear Street, The Hand of Dante, The Wager, Knives Out 3, V/H/S, The Bikeriders, Initial D, Assassination, Cleaner, The Rocketeer (Disney-)

Kecsap: Frankenstein, Fear Street, The Hand of Dante, The Wager, Knives Out 3, V/H/S, The Bikeriders, Initial D, Assassination, Cleaner, The Rocketeer (Disney-)

Mivel a színészsztrájk vége nem látszik, így levették a The Bikeriders-t a bemutatónaptárról, hiszen a drámát nyilván felhúzta volna bevételben és díjszezon esélyben is a remek szereplőgárdája.

Sung Kang (Fast and Furious) rendezi az új Initial D filmet, amiben lesz természetesen a Toyota AE86 is, meg sok driftelés a Karate Kid-szerű történetben.

Barry Levinson rendez filmet a Kennedy gyilkosságról Al Pacino és Shia LaBeouf szereplésével Assassination címmel.

Eugene Ashe írja a The Rocketeer új adaptációját a Disney+-ra. De minek.

Taz Skylar (One Piece) is jön a Daisy Ridley-vel készülő Cleanerbe. Tudjátok, amibe egy radikális aktivista 300 embert túszul ejt Nyugat-Európa legmagasabb épületében, a Shardban. Csak a volt katona, immáron ablaktisztító mentheti meg őket.

Guillermo del Toro csinál filmet Frankenstein történetéből, és Christoph Waltz is szerepel majd benne a korábban kiderült nevek mellett:  Andrew Garfield, Mia Goth, Oscar Isaac . Jövő év elején forgatnak a Netflix pénzéből, szóval valószínűleg tényleg elkészül.

R.L. Stine író azt mondja, hogy a Netflix valószínűleg csinál még Fear Street filmeket.

Oscar Isaac, Jason Momoa & Gerard Butler is feltűnik majd a The Hand of Dante-ben. Egy olyan egyetemi tanárról szól, aki belebotlik az eredeti Divine Comedy-be. A rendező  Julian Schnabel, és felmentésük van a SAG sztrájk alól, így készülhet is a film.

Alexander Payne (The Holdovers) egy western filmen dolgozik, mert végre talált egy olyan írót, akivel összhangban van és ő is odavan értük.

A The Times interjújában az lett elvileg megerősítve, hogy Scorsese és DiCaprio következő filmje a The Wager: A Tale of Shipwreck, Mutiny, and Murder adaptálása lesz. Egy 1740-ben Angliából indult hajó legénységéről szól, akik hajótörést szenvednek, de később egy általuk tákolt valamin előkerülnek, és mindenki hősnek tartja őket. Aztán feltűnik három másik ember, akik lerombolják ezt a képet.

Riann Johnson azt mondja, hogy a WGA sztrájk végével nekiállhat a Knives Out 3 forgatókönyvének. Már megvannak az ötletei, csak papírra kéne vetni.

A következő V/H/S sci-fi irányba tekint majd.

A Guy Walks Into a Bar sötét komédia lesz Sam Rockwell & Kumail Nanjiani párosával, és Gary Fleder rendezésében Scott Rosenberg (Jumanji: The Next Level) forgatókönyvéből. Egy nyugis apáról szól, aki összeismerkedik egy karizmatikus férfival valami bárban.

Elhunyt Piper Laurie.

Elhunyt Burt Young.

Videok: