:

Lépéselőny az MI-al – Top infuenszerrel vár a HR Fest

Lépéselőny az MI-al – Top infuenszerrel vár a HR Fest

Október 12-én ismét megnyitja kapuit a HR Fest, melynek idén is az Akvárium Klub ad otthont, ahol minden a mesterséges intelligencia és az emberi erőforrások témája körül forog majd számos izgalmas formátummal, színes szakmai fesztivál programokkal.

A szakmai esemény programjában olyan hazai és nemzetközi szakértők állnak színpadra, akik nem először feszegetik a határokat szakmai bátorságukkal.

Az esemény keynote előadója Matt Charney, top influencer az USA-ból. Matt közel két évtizedes toborzási karrierje során olyan vállalatokkal állt kapcsolatban, mint a KB Home, Amgen vagy a Countrywide Financial. Kezdetben a vállalati toborzás terén dolgozott, később vezette az executive search üzletágat és a vállalatok funkcionális toborzási tevékenységét, például a Warner Bros.-nál és a Walt Disney Company-nál. Jelenleg General Manager és Talent Acquisition a HR.com-nál, ami a világ legnagyobb online közössége, amely a HR és a recruitment területére specializálódott, immáron több mint 2 millió aktív taggal.

Feleslegessé válunk az MI mellett a toborzásban vagy sem?

Matt álláspontja szerint az MI korlátai miatt nem lehet kizárólag a technológiára támaszkodni. Bár a mesterséges intelligencia fontos és hasznos eszköz a toborzási folyamatban, de sosem veheti át teljesen az emberi döntéshozatal funkcióját. A toborzásnak az emberi beavatkozásra és a jelöltekkel való igazi kapcsolatra is szüksége van. Matt szerint a mesterséges intelligencia az automatizálás révén hatékonyabbá teheti a folyamatokat, de az emberi jelenlét a végső döntéseknél továbbra is kulcsfontosságú marad. 

Többek között empirikus bizonyítékokkal, valós esettanulmányokkal, élvonalbeli kutatásokkal és globális adatokkal felvértezve érkezik Budapestre, előadásának segítségével megismerhető, milyen képet fest a tehetségek bevonzása a jövőben.

Minden, ami MI

A programban 4 teremben 7 szakmai téma kerül terítékre több, mint 100 előadóval, Matt Charney mellett az előadók sorában megtalálható Patrick Rütten Hollandiából és Johannes Trauth Németországból.

Az esemény résztvevőit idén is számos izgalmas téma várja, találkozhatnak majd sztorikkal és tapasztalatokkal a mesterséges intelligencia és a HR kapcsolódásának és lehetőségeinek minden területéről. A MI mellett idén sem hagyják figyelmen kívül a munka világának emberi oldalát sem, hiszen a szervezők szerint épp annyira fontos a munkatársakba fektetni, mint a MI eszközöket bevonni. Az idei legforróbb téma mellett is fontos helyen szerepel a munkaerő megtartása és toborzása, a munkavállalói jóllét elengedhetetlen támogatása, a munka és magánélet egyensúlya, és a mára megkerülhetetlen digitalizációs törekvések és innovatív megoldások is. 

A külföldi előadók és a hazai HR-szakma nagyjai mellett Kepes Andrással, Jakupcsek Gabriellával, Erős Antóniával, Azurák Csabával és Dr. Buda Lászlóval is találkozhatnak az esemény résztvevői.

Kíváncsi vagy, miként változik meg munkahelyi környezetünk és feladataink a MI forrradalmi lehetőségeivel? Szeretnéd tudni, mi vár a munkaerőpiacra? Október 12-én itt a kihagyhatatlan alkalom, hogy megtudd, hogyan készülj fel a jövőre és szerezz lépéselőnyt a mesterséges intelligencia és az emberi kreativitás együttműködésében.

The post Lépéselőny az MI-al – Top infuenszerrel vár a HR Fest appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés