:

Kecsap: The Beast, The Crow, Pirates of the Caribbean, Stray

Na mostanra végképp fogynak a hírek. Ellenben ha már sztrájk, akkor a Warner szerint 300-500 milliós veszteséget okoz nekik csak idén a munka leállása (a többi nagy stúdiónál is hasonló repkedhet), ami azért vicces, mert az írókkal megegyezni valami éves 47 millió, avagy csak a mostani veszteségből aláírhatnának egy új 5 éves kollektív szerződést. Nyilván 2024-et is lehúzza majd, hogy idén immáron hónapok óta nem készül semmi. Plusz nem értem miért jöttek a 300 milliós számmal, mármint taktikai hogy felfedték, de szerintük ez az oldalukra állít bárkit?

A független gyártású, így a sztrájk alól felmentést kapott The Beastbe tárgyalnak Samuel L. Jackson és Joel Kinnaman párosával a főszerepekről. Az előbbi az amerikai elnököt alakítaná, aki a felfegyverzett elnöki limuzinban kell túléljen egy katonai hatalomátvétel alatt. A filmet  James Madigan (The Meg) rendezi majd.

A The Crow új változatára lecsapott a Lionsgate, 2024-ben jön majd Bill Skarsgard főszereplésével.

Craig Mazin (Chernobyl, The Last of Us) felfedte, hogy Ted Elliottal közösen új Pirates of the Caribbean projektet fejlesztettek. Az ötletet amire épül kedvelte a Disney, szóval berendelték a forgatókönyvet aztán jött a sztrájk.

A macskával mászkálós Stray játékból animációs film lesz az  Annapurna Animation gyártásában, akik a Nimona-t készítették eddig.

Elhunyt Robert Klane (Weekend at Bernie’s, National Lampoon’s European Vacation) forgatókönyvírója.