:
Breaking News

A Szépség, a Szörnyeteg és a Fura: íme a berlini tech parádé legmenőbb és legidétlenebb szereplői

A Szépség, a Szörnyeteg és a Fura: íme a berlini tech parádé legmenőbb és legidétlenebb szereplői

Hihetetlen hűtők, átlátszó tévék, szokatlan hangeszközök, extrém kenyérpirítók és átlátszó tévék szállták meg a legnagyobb európai technológiai expót, az IFA 2023-at.

Már hagyomány, hogy szeptember első napjaiban összegyűlnek a német fővárosban a szórakoztatóelektronika, háztartásigép és telekommunikációs iparágak szereplői, hogy egy monstre kiállításon mutassák be legújabb fejlesztéseiket, illetve a karácsonyi szezonra szánt újdonságaikat.

Az átlátszó tévék sem hiányoztak.


Ez az IFA, amely a nehéz idők ellenére idén is meglehetősen nagyszabású lett, hatalmas, látványos standokkal, és ipari mennyiségű termékkel, amelyek között akadtak egészen szokatlan, különleges megjelenésű vagy kialakítású darabok is.

+ 30 kép a galériában + 30 kép a galériában

Ezt onnan tudjuk, hogy mi is kinn voltunk az eseményen, és mutatunk is néhányat az extrémebb masinák közül egy galériás válogatásban. A szokásoknak megfelelően a képaláírásokban érdekes infókat is elrejtettünk a modellekről!

The post A Szépség, a Szörnyeteg és a Fura: íme a berlini tech parádé legmenőbb és legidétlenebb szereplői appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés