:

Kiderült, melyik milliárdos balhézott vasárnap a Szigeten a rendőrökkel

Kiderült, melyik milliárdos balhézott vasárnap a Szigeten a rendőrökkel

A Blikk információi szerint Habony Árpád unokaöccse, Szetlik Gergő balhézott a Szigeten a rendőrökkel.

A Blikk információi szerint a múlt vasárnap hajnalban a Sziget fesztivál bejáratánál a rendőröknek ellenszegülő vállalkozó nem volt más, mint a Club Tihany Üdülőközpont Zrt. vezérigazgatója, Szetlik Gergő.

Kormányközeli milliárdos keze tört el a Szigeten rendőri intézkedés közben

A fiatal milliárdos befolyásos rokonsággal rendelkezik, a nagybátyja ugyanis Habony Árpád, a miniszterelnök tanácsadója. A 33 éves Szetliket 2020-ban nevezték ki a budapesti székhellyel rendelkező cég balatoni luxusszállójának első emberévé.

Ki ő?

Szetlik Gergő 2020 előtt testvérével együtt tulajdonosa volt a Gong rádiónak, majd tulajdonrészüket három éve Mészáros Lőrinc médiabirodalmának adták el. Szetlik ezután került a tihanyi luxushotel élére, mint a menedzsment legfiatalabb tagja vezérigazgató lett. A fiatal vállalkozónak emellett volt egy 2020-ban bejegyezett videóterjesztéssel foglalkozó cége is, mindfulness-meditációval, tudatos jelenléttel, figyelemmel, koncentrációval foglalkozó technikaanyagokat készítenek.

Néhai édesapjuk az a Szetlik Ferenc volt, aki cégével többek közt az egykori Józsefvárosi, MÁV-telepen levő, azóta felszámolt kínai piac biztonságáért felelt.

The post Kiderült, melyik milliárdos balhézott vasárnap a Szigeten a rendőrökkel appeared first on Forbes.hu.