:

Árstopos perec és sör várja a látogatókat az augusztus 20-i állami rendezvényeken

Árstopos perec és sör várja a látogatókat az augusztus 20-i állami rendezvényeken

A Szent István-napi programokra Budapesten kilátogató vendégek az ásványvizet 190 forintért, a sört 350, a perecet pedig 300 forintért, vagyis a tavalyi áron vehetik meg. A további fix áras termékek költségei pedig csak minimálisan nőttek tavalyhoz képest, közölték a szervezők.

Az MTI cikke szerint a kedvezményes árak több mint húsz fővárosi helyszínen lesznek érvényesek augusztus 18. és 20. között, a háromnapos programsorozat teljes időtartama alatt.

Az árak meghatározásakor kiemelt szempont volt, hogy a kiskereskedelmi árak legalacsonyabb zónájába essenek. A termékek jóval a piaci ár alatt érhetők el a rendezvény ideje alatt. A kedvezményes étel- és italkínálatot a Szent István-nap-pontokon szerezhetik be a rendezvényre látogatók, az árstopos termékeket árusító hivatalos partnereket egy jól látható, Szent István-napi logóval ellátott matrica különbözteti meg a nem hivatalos partnerektől.

Ahogyan arról mi is írtunk, a tavalyi augusztus 20-i ünnepségeken, a tűzijáték idejére kiadott időjárás-jelentés kicsit elvitte a fókuszt a perec áráról: Palkovics László technológiai és ipari miniszter augusztus 22-ével azonnali hatállyal felmentette Radics Kornéliát és Horváth Gyulát, a meteorológiai szolgálat két vezetőjét. Utóbbi ugyanakkor pár hónap múlva ismét az OMSZ-nál dolgozott.

Elveszítették a munkájukat, mert rendesen csinálták – nemzetközi meteorológusszervezet kiáll az OMSZ mellett

The post Árstopos perec és sör várja a látogatókat az augusztus 20-i állami rendezvényeken appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés