:

Egymilliárd árnyalattal nyűgöz le az új HONOR 90

Egymilliárd árnyalattal nyűgöz le az új HONOR 90

A HONOR legújabb eszköze a HONOR 90, amely erős teljesítménnyel, remek kamerarendszerrel, és szoftver-, valamint hardveralapú optimalizálással kínál prémium funkciókat kedvező áron. Igazi különlegessége azonban kijelzője, amely akár egymilliárd szín megjelenítésére is képes.

A HONOR 90 200MP-es kamerája igazán látványos képeket készít, melyek kijelzőjén valóban tündökölhetnek. Amit látsz, azt rögzítheted – ráadásul egy pillanat alatt. A HONOR 90 egyedi előnye, hogy nincs késleltetés a gomb megnyomása és a fénykép elkészítése között, így a lencsén keresztül látott kép pontosan kerül a fotóra.

Magas felbontású szenzora apró részletek megörökítésére is alkalmas, így a gyengébb kamerákkal szemben részletgazdag fényképek születhetnek. A középkategóriás készülék ebből a szempontból is távol áll az átlagostól, és kedvező áron nyújt olyan funkciókat, amelyek a prémium szegmensre jellemzőek.

A kamerarendszer fő alkotóeleme a már említett 200MP-es kamera, amit egy 12MP-es ultranagy látószögű és makrókamera, valamint egy 2MP mélységi kamera tesz egésszé. Ezen kombinációval bámulatos fotózási lehetőségek nyílnak meg előtted, akár portrékat készítesz, akár a természetet fotózod.

A 200MP-es kamera 1/1,4” érzékelője kiváló, hiszen a szenzor mérete 24%-kal nagyobb az előző generációéhoz képest, ami 14%-kal jobb fényérzékelést eredményez. Ennek köszönhetően a kamera sokkal több fényt képes befogadni, így a részletgazdag, gyönyörű képek valóban tükrözik a valóságot, még nem túl ideális fényviszonyok mellett is.

Az éjszakai mód éles, tiszta fotók készítését teszi lehetővé, amiket a HONOR Image Engine technológia azonnal és késleltetés nélkül rögzít. A pixelenként tárolt fényinformáció tovább bővül a 16-az-1-ben pixeltömörítéssel, így még fantasztikusabb éjszakai fotók készülhetnek. A kamerarendszer tehát garantálja, hogy pazar alkotások szülessenek akkor és amikor szeretnéd, úgy és ahogy épp látod a kijelzőn.

A telefon összetett portrémódja is csak remekel. A bokeh hatások még jobban elválasztják az alanyt és a hátteret, természetes kiemelésként működve. Valós színárnyalatok köszönnek vissza, így élethű lesz a végeredmény.

Kiemelendő még a 12MP-es ultranagy látószögű és makrókamera, amely 112°-os látószöggel garantál lenyűgöző természetfotókat. A közeli felvételekről pedig a 2,5 cm-es minimális fókusztávolság gondoskodik, így a levelek erezetétől kezdve a ruhák textúrájáig minden rögzíthető.

Mindezt a HDR technológia emeli a következő szintre, a lehető legközelebb juttatva a valódi színtartományhoz. A HONOR 90 a HDR hatást a mesterséges intelligencia segítségével fejleszti ráadásul tovább: az MI azonosítja, hogy épp milyen jelenetet rögzítenél, és ennek megfelelően választja ki a passzoló HDR hatást. Elvégzi helyetted a komplex finomhangolásokat, hogy te csak a fényképezésre és videózásra tudj összpontosítani.

A HONOR 90 fókuszában mindig is a közösség állt, így egyéb funkciói is erre építenek. Nagy akkumulátora egésznapos üzemidőt garantál, amibe könnyen belefér a videózás, fotózás, böngészés, közösségi médiahasználat és persze tartalommegosztás. Sőt, az MI támogatással 15 másodperces, posztolásra kész videókat lehet csinálni, amik azonnal publikálhatóak is.

A HONOR a szépséget, a stílust és az innovációt hozta össze ebben a készülékben, ami igazán egyedülálló lehetőséget nyújt számodra, hogy megoszd a hangulatodat, és bevonj másokat a valóságodba, mindezt kedvező áron, prémium funkciókkal. Fedezd fel a HONOR 90 magával ragadó lehetőségeit!

A HONOR 90 12+512GB-os verziója 239 990 Ft-os, míg a 8+256GB-os változata 219 990 Ft-os bruttó ajánlott fogyasztói áron kerül az üzletekbe. A készülék jelenleg kedvezményesen vásárolható meg mindhárom szolgáltatónál a linkekre kattintva – Telekom, a Yettel és a Vodafone – kínálatában, valamint a Media Markt, az Euronics és az eMag is értékesíti. Az üzleteknél szeptember 3-áig egy akció is él, amely keretein belül a telefon mellé egy HONOR Pad X8 tablet is jár. 

A HONOR 90-ről a HONOR hivatalos honlapján olvashatók további információk!

The post Egymilliárd árnyalattal nyűgöz le az új HONOR 90 appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés