:

Olyan nyár Szlovákiában, mint még soha

Olyan nyár Szlovákiában, mint még soha

A Gopass egyedülálló ajánlata lehetőséget ad a nyaralóknak, hogy a vízparti és a hegyi élményeket kombinálják, a legnagyobb liptói víziparkokban és a leghíresebb tátrai üdülőhelyeken.

Képzelje el, hogy úgy dönt, a TMR egyik magas-tátrai vagy jasnái szállodájában száll meg. Itt tartózkodásának minden napjára nemcsak jegyet kap a felvonókra, amelyek Skalnaté Pleso, Hrebienok vagy Chopok csúcsára viszik, hanem ugyanazon a napon lehetősége lesz arra is, hogy egy séta vagy túra után bónuszként Liptó legnagyobb víziparkjaiban – a Tatralandiában vagy Bešeňovában – pihenjen. Természetesen ez az ajánlat fordítva is érvényes. Úgy dönt, hogy a hétvégét gyermekeivel a Tatralandiában tölti, vagy a Bešeňovában pihen? A közvetlenül a víziparkokban található szállodákban való tartózkodás bónuszaként automatikusan lehetőséget kap arra, hogy ugyanazon a napon kiránduljon Chopokon. Nyaralása tele lesz felejthetetlen élményekkel, amelyeket már a szállás ára tartalmaz. De legyünk kicsit konkrétabbak.

Fotó: Marek Hajkovsky

Nyári üdülés a vízparton

A vízi élményekért nem kell a tengerhez utaznia. Szlovákiában megtapasztalhatja a hullámokat, a sós vizet, a búvárkodást és a raftingot. Nem hiszi el?

Tatralandia egy trópusi paradicsom a Tátra alatt, ahol masszázsfúvókákkal teli medencék, vízicsúszdák, léggejzírek, kellemes hőmérsékletű só- és termálvíz várja. Emellett kipróbálhatja a búvárkodást, a mászófalat, az ellenáramlatos úszószakaszt, a szaunákat, a kicsiknek való csúszdákat és az elveszett kincsek keresését is. Még mindig nem elég? Ezeket a medencés kalandokat megfűszerezheti a ZOOKONTACT családi park meglátogatásával, ahol egzotikus állatokat figyelhet meg igazán közelről.

Miért érdemes ellátogatni a Bešeňová víziparkba?

Mert tele van látnivalókkal, és maga is rá fog jönni, hogy egy nap nem elég mindenre. Akadálypálya, vízi csúszdák, vízi vulkán vagy puha és szórakoztató buborék, amin ugrálhat, és még sok minden más várja a kicsiket. Búvárkodás oktatóval? Persze, Bešeňovában ezt is megtapasztalhatja. Kipróbálhatja a vidám sátrat, a raftingot, a szaunákat, a hullámmedencét mászófallal, a buborékfürdőt vagy a relaxációs medencét is, ahol a vízi bárból kortyolhat egy italt.

Nyári vakáció a hegyekben

Hová menjen nyári hűsölésre, ha nem a vízparton szeretne lenni? A hegyekbe! A nyári túrázás is népszerű kikapcsolódási forma, és ki tudna ellenállni, amikor a hegyeink ilyen gyönyörűek. De ha valaki nem egy nagy túrázó, akkor a magasba vezető utat élvezetesebbé teheti egy felvonóval, amely számos vonzó helyre viszi el. Megkönnyítheti azt is, hogy gyermekeivel együtt túrázzon, akik a felvonónak köszönhetően olyan helyekre is eljuthatnak, ahová egyébként nem biztos, hogy lenne erejük eljutni. Jasná új felvonójának köszönhetően például a Chopokra babakocsival is könnyedén eljuthat. A Magas-Tátrában az idei nyár slágerének számít a Lomnický-nyeregbe (2189 m) vezető felvonós utazás, ahonnan egy kellemes sétának köszönhetően a gerincen feljuthatunk a Nagy Lomnický-toronyhoz, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a katlanokra vagy a környező tátrai csúcsokra.

Élményekkel teli nyár = nyár a Gopass-szal

Ha egy Gopass által támogatott szállodában száll meg, nem csak a szállás árából kap kedvezményt, hanem egy belépőjegyet is az ön által választott víziparkba és egy oda-vissza felvonójegyet. Ahány éjszakát tölt a szálláson, annyi jegyet kap. Foglalja le nyári kirándulását és számos élményt még ma a tmrhotels.com vagy a gopass.travel oldalon. 

Fotó: Marek Hajkovsky

The post Olyan nyár Szlovákiában, mint még soha appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés