:

Hátrányos helyzetű gyermekeknek tartottak idén is Jótékonysági Limuzinos, Luxusautó Felvonulást

Hátrányos helyzetű gyermekeknek tartottak idén is Jótékonysági Limuzinos, Luxusautó Felvonulást

Újra Limuzinos, Luxusautó Felvonulást tartott rendőri kísérettel a Baptista Szeretetszolgálat. A gyerekek nagy örömére Győrfi Pál és Kiszel Tünde is részt vett a nem mindennapi eseményen.

A különleges programokat a Baptista Szeretetszolgálat programszervezője, Baricz Dezső szervezte, idén már 12. éve, hogy egy kicsit kiemelje őket a hétköznapokból, és maradandó élményt szerezzen számukra.

Minden évben fantasztikus hangulatban telik az az egyedülálló program, amelynek keretein belül közel 200 gyermeket limuzinok és luxusautók várnak a Hősök terén, ahonnan elindul a konvoj, és a híresebb nevezetességeket érintve vonulnak a drága autók körbe Budapesten. Idén is, a nyár kezdetén kalandos és lebilincselő rendezvényen vehettek részt a rászoruló tanulók, akiket rendőrök és sztárvendégek kíséretében vonultattak fel extrém és drága járművekkel.

Győrfi Pál nagy örömmel csatlakozik Baricz Dezső rendezvényeihez, hogy ezzel is segítse a munkásságát:

– Sokszor gondolkodtam már azon, vajon hogyan lettem mentős annak idején?! Gyerekkorom óta erre készültem erre a pályára, az alapja pedig egy olyan személyiség, amely arról szól, hogy szeretnék segíteni másokon. Például ha valaki bajba kerül, akkor jobbá tenni az életét, és ilyen szempontból kollégák vagyunk Dezsővel és a baptistákkal. Ahogy sokan mások, azon fáradozunk, hogy akik szükséget szenvednek valamiben, hátrányos helyzetűek, azokon segítsünk. Nagyon szép kezdeményezés, örömmel tölt el, hogy nehéz sorsú gyerekeknek élményt szerezzünk, ezért veszek részt többször Dezső eseményén – mondta Gyürfi Pál.

A Baptista Szeretetszolgálat programszervezője, Baricz Dezső minden évben megszervezi ezt a programot:

– Ennek az eseménynek az ötlete 2011-ben született meg a fejemben. Évről évre a felvonulás nem jöhetne létre, ha dr. Markó Attila, főkapitány rendészeti helyettese, r. dandártábornok, rendőrségi főtanácsos nem állna mellém. Minden évben megkeresem a lehető legtöbb céget, és kérem őket, hogy ajánljanak fel néhány limuzint és luxusautót erre a célra. Természetesen több cég örömmel csatlakozik hozzánk. Lebilincselő az érzés ebben a két órában mindannyiunk számára – mesélte boldogan Dezső, aki mindig nagy szeretettel segít, ahol tud.

– Nekem ez az életem. Amiért érdemes gyerekekkel foglalkozni, látni az arcukon az örömöt, hálásak, és annyi szeretetet kap az ember tőlük. Számomra az a természetes, hogy jót teszek immár 24 éve a Baptista Szeretetszolgálatnál. Az eseményen minden alkalommal a lurkókat és kísérőiket vendégül látjuk egy szelet pizzára és üdítőre a Pizza King Express jóvoltából és Melhem Saad, tulajdonos támogatásával – részletezte Baricz Dezső.

 

The post Hátrányos helyzetű gyermekeknek tartottak idén is Jótékonysági Limuzinos, Luxusautó Felvonulást appeared first on BellaCafe.hu.