:

Szintet lép a 21 éves Azahriah, bejelentette első Európa-turnéját – helyszínek, dátumok

Szintet lép a 21 éves Azahriah, bejelentette első Európa-turnéját – helyszínek, dátumok

Európai turnéra indul Azahriah.

A Forbes idei 30 sikeres fiatal 30 alatt listáján is szereplő Azahriah Facebook-posztjában jelentette be: hét állomásos európai turnéra indul. Az egyszerűen csak „Europe Tour” néven futó koncertsorozat november másodikán indul, és a hónap közepéig tart.

A huszonegy éves énekesnek két év koncertezés se kellett, hogy a Budapest Aréna legfiatalabb fellépőjeként hozza össze a nagyjából 14 ezer eladott jegyet. A sikeres koncert után Európában több kisebb klubban turnézik:

november 2-án, Bécsben a Szene-ben,november 3-án, Prágában Rock Café,november 4-én, Varsóban a Spatif,november 6-án, Berlinben a Privatclub,november 9-én, Manchesterben a Factory,november 10-én, Londonban a Xoyo, november 12-én, Párizsban a Le Hasard Ludique ad majd helyet a koncertnek.

Azahriah menedzsmentjét megkerestük a hírrel kapcsolatban, válaszukkal frissítjük cikkünket.

Ahol a művészet és az üzlet összeér

A 30 sikeres fiatal 30 alatt megjelenésével egy időben Azahriah kirobbanó népszerűségével, a több mint százmillió forintos bevételt hozó Arénakoncerttel és az énekes jövőbeli terveivel részletes portrénkban foglalkoztunk a Forbes.hu-n. Interjúnk alatt már szervezték az európai turnét, akkor Azahriah így nyilatkozott:

„Érzek abban némi gúnyt, amikor azt mondják, hogy »na majd most eljön a messiás, exportcikk lesz a 21 éves gyerekből, körbejárja a világot«. Aztán ha ne adj’ isten csak 500 ember előtt fogok játszani, akkor majd jönnek megint, hogy ők megmondták, hogy nem lesz belőlem senki külföldön.”

Neki már az is elismerés, ha a kint élő magyarok eljönnek majd, ők pedig hozzák magukkal a külföldi haverokat, és úgy terjedhet organikusan az ő híre, zenéje. Mondja ezt szerényen, havi majdnem 520 ezer Spotify-hallgatóval a háta mögött.

A cikk olvasásához kattints ide:

Azahriah: Nem kell kiegyezni senkivel

The post Szintet lép a 21 éves Azahriah, bejelentette első Európa-turnéját – helyszínek, dátumok appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés