:
Breaking News

Csernus, Blaskó, DTK, Oszkó, Hodász – jövő héten jön a Forbes Legyél jobb! Napja

A Forbes újra megrendezi a Legyél jobb! Napot. Fókuszban saját magunk fejlesztése, hogyan legyünk produktívak és éljünk teljes életet. A mostani esemény a hibákról fog szólni.

A nagy sikerű Power Women’s Summit után itt a Forbes újabb eseménye! Egy nap, amikor a kirakatba tesszük a tévedéseinket és végre beszélünk a zsákutcákról és elhibázott döntésekről is. Olyan kiváló alkotók és üzletemberek mesélnek legnagyobb bukásaikról, akiket ma már mindenki sikereikről ismer, de nem volt ez mindig így. 

Forbes Legyél jobb! Nap | 2023 | Hiba = Lehetőség

2023. június 2. Millenáris

A teljes program itt.
Jegyek korlátozott számban még itt elérhetőek.

Az esemény társházigazdája Hodász András lesz Galambos Márton főszerkesztő mellett. Hodász, a Papifrankó egykori elindítója élete talán legnehezebb időszakán van túl. Nemrég hagyta ott a papi hivatást, korábban pedig őszintén beszélt arról, milyen mentális problémái vannak. Mindig őszinte nyíltsággal szólt a híveihez, és nem rejtette el a világ elől, ha vívódott, az pedig egy újabb, vállára vett teher lett, hogy mindezek miatt nagyon megosztó lett – főleg a politikával átitatott egyházi közéletben. Mindezek kicsit talán el is homályosították mostanában, hogy mennyit is foglalkozott a fiatalok mentális egészségével, lelki életével. Kevesen tudják talán, de Hodász tagja volt a remek The Irish Coffee zenekarnak is, ami szerencsére évente egyszer-kétszer most is fellép. A színpadra azonban most nem zenélni érkezik, hanem egy új szerepben mutatja meg magát.

Vendégeink lesznek (többek között)

Csernus Imre, pszichiáter, sikerkönyvek szerzője;Blaskó Nikolett, alapító-tulajdonos, ACG, a MAKSZ elnöke, aki évek óta szerepel a Forbes legbefolyásosabb nők összeállításában is;Vári Gergő, a Profession.hu alapítója, aki egy nagy buktató után mos Amerikában épít sikeres céget;Varga Zoltán, a Forbes milliárdos listáján is szereplő befektető, a Centrál Médiacsoport tulajdonosa;Oszkó Péter, startupbefektető, aki befektetési holdingját, az OXO-t a pesti tőzsdéig vitte;Havas Dóra, gasztroblogger, aki megtanult a mély gödrökből kimászni;Lakatos Márk, stylist, akinek már videókurzusa is van a stílusos öltözködésről;Kiss Gergely, olimpiai bajnok vízilabdázó;

A nap folyamán két színpadon lesznek majd beszélgetések, a Lehetőség! színpad mellett most is lesz Érzékenyítő színpad, ahol azt járjuk körbe vendégeinkkel, hogy “nem vagy egyedül”. Itt főleg szakemberek, coachok, pszichológusok beszélgetnek majd. A színpad házigazdája Musch Rozina és Sarkadi Bálint (Forbes Makers).

The post Csernus, Blaskó, DTK, Oszkó, Hodász – jövő héten jön a Forbes Legyél jobb! Napja appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés