:
Breaking News

Ha Apple eszköze van, érdemes azonnal telepíteni az új frissítést

Ha Apple eszköze van, érdemes azonnal telepíteni az új frissítést

Az Apple május 18-án több frissítést is kiadott a különböző eszközeire: elérhetővé vált az iOS és az iPadOS 16.5-ös verziója, a macOS Ventura 13.4, továbbá a tvOS 16.5, a watchOS 9.5, és a Safari 16.5, többek között hibajavításokkal és új háttérképekkel.

A frissítéseket érdemes minél hamarabb telepíteni, hiszen többek között olyan, korábban nem ismert sebezhetőségre érkezett javítás, ami a böngészők alapját képező WebKitet érinti, és lehetővé teszi, hogy illetéktelenek hozzáférjenek a felhasználók érzékeny információihoz.

Az érintett eszközök listája hosszú: iPhone 6s (összes modell), iPhone 7 (összes modell), iPhone SE (1. generáció), iPad Air 2, iPad mini (4. generáció), iPod touch (7. generáció), minden iPhone 8 és annál újabb Apple-féle telefon. Érdemes frissíteni továbbá az iPad Pro tableteket, a harmadik generációs vagy annál újabb iPad Air eszközöket, és ugyanez vonatkozik az ötödik generációs és annál újabb iPad és iPad mini táblagépekre is. A MacOS-t futtató gépeknél érintett minden olyan eszköz, amin Big Sur, Monterey vagy Ventura operációs rendszer található, továbbá az Apple Watch Series 4 és annál újabb modellek, illetve az Apple TV 4K (összes modell) és az Apple TV HD is.

The post Ha Apple eszköze van, érdemes azonnal telepíteni az új frissítést first appeared on 24.hu.