:

A Bluetti AC180 mobil power station alig várja, hogy bemutatkozzon a világnak

A Bluetti AC180 mobil power station alig várja, hogy bemutatkozzon a világnak

Ugyanakkor a fejlett, kétirányú inverter funkcióval és a kisebb akkumulátorcsomaggal az új AC180 jelentősen könnyebb és hordozhatóbb, mint a meglévő modellek, úgymint az AC200P és AC200MAX, a Bluetti áruház két legnépszerűbb modellje, amelyek számos hűséges ügyfelet nyertek.

Az AC180 egy teljesen új égtájat rajzol ki ezen a piacon elődeihez képest. Lássunk egy kis ízelítőt.

Bluetti

Az AC180-at úgy tervezték, hogy könnyen hordozható legyen, mivel a mérete 340x247x317 mm és a súlya mindössze 17 kg, ráadásul egy kényelmes fogantyút is beépítettek a problémamentes szállításhoz. Ezzel szemben az AC200P mérete 420x280x386,5 mm, és a súlya 27,5 kg, így szállítás közben sok helyet foglal el, ráadásul mozgatni sem olyan könnyű.

Bluetti

Állandó teljesítmény az utazások során

A sokoldalúság teszi az AC180-at potenciálisan izgalmas kiadássá a szabadtér rajongóinak. Mivel a nyár szinte máris itt van, remek alkalom a szabadtéri tevékenységek, például a túrázás, kempingezés, lakóautós kirándulások stb. megtervezésére.

Tekintsetek a Bluetti AC180-ra mobil áramforrásként, egyetlen feltöltéssel, az 1 152 Wh kapacitással képes fedezni az összes energiát egész nap. Egyszerűen töltsétek fel, mielőtt összepakolnátok az útra, így bőséggel vihettek magatokkal elektronokat és használhatjátok a szabadban a kedvenc kütyüiteket megkötések nélkül. A rendkívül hatékony, akár 1 440 W-os töltési sebességnek köszönhetően a 0-ról 80%-ra történő feltöltés mindössze 45 percet vesz igénybe!

Go Solar, Live Green

Az AC180 tökéletesen együttműködik a napelemek széles választékával, például a Bluetti PV200 és PV350 napelemekkel, így a napenergiával töltés mindig rendelkezésre áll, amikor süt a nap. Az AC180 maximum 500 W-os napenergia-bemenetet tesz lehetővé, így a teljes feltöltés ideális körülmények mellett kb. 2,8-3,3 órát vesz igénybe. Hosszabbítsátok meg a boldog órákat és bővítsétek expedíciós térképeteket anélkül, hogy aggódnotok kellene amiatt, hogy útközben elfogy az energia.

Bluetti

Nagyobb teljesítmény, több lehetőség

Az AC180 egy 1 800 W-os, tiszta szinuszhullámú inverterrel van felszerelve, amely a legtöbb alapvető otthoni vagy kültéri használatra alkalmas. Továbbá az AC180 rendelkezik Power Lifting üzemmóddal is, amely akár 2 700 W-os teljesítményt is biztosít, hogy könnyedén működtesse a nagyteljesítményű eszközöket, például vízforralókat, hajszárítókat, mikrohullámú sütőket stb.

A zökkenőmentes UPS funkcióval miatt, aligha vehetitek észre az áramkimaradásokat, nem is beszélve a számítógép adatvesztéséről vagy hardveres károsodásáról.

Ár és elérhetőség

A várva várt Bluetti AC180 május 15-én 10:00-kor jelenik meg – a linkelt terméklap is csak várhatóan május 15-től lesz aktív –, nagyjából 375 000 Ft-os, exkluzív debütáló árral, ami a hasonló funkciókkal és specifikációkkal rendelkező modellek között a legköltséghatékonyabb megoldás. Ne hagyjátok ki ezt a hihetetlen ajánlatot, mert csak limitált ideig lehet ennyiért megvásárolni az újdonságot, június 1-jétől már 200 €-val nő az ára.

A Bluettiről

A Bluetti megalakulása óta elkötelezett a fenntarthatóság és a zöld energiamegoldások előmozdítása mellett. Azáltal, hogy környezetbarát energiatárolási megoldásokat kínál beltéri és kültéri használatra egyaránt, a Bluetti célja, hogy kivételes élményt nyújtson otthonaitokban, miközben hozzájárul bolygónk fenntartható jövőjéhez is. Ez a fenntartható energia iránti elkötelezettség segített a Bluettinek abban, hogy több mint 110 országban elérhetővé tegye a termékeit, és világszerte több millió ügyfél bizalmát elnyerje.

További információkért látogassatok el a Bluetti a www.bluettipower.eu oldalára, vagy kövessétek a Bluettit a következő oldalakon:

YouTube: https://www.youtube.com/c/Bluettiofficial

Facebook: https://www.facebook.com/Bluettipower.eu/

Twitter: https://twitter.com/Bluetti_inc

Instagram: https://www.instagram.com/Bluetti_europe/

The post A Bluetti AC180 mobil power station alig várja, hogy bemutatkozzon a világnak first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés