:

Leáll a világ egyik legnagyobb online könyvesboltja

Leáll a világ egyik legnagyobb online könyvesboltja

Az Amazonnak már nem fér bele a Book Depository működtetése, ezért rövidesen leállítják.

Három hét múlva, április 26-án lehet utoljára rendelni a Book Depositoryról, a világ egyik legnagyobb online könyváruházából. A vállalat közösségi oldalán tette közzé a bezárásról szóló hírt, és elmondták: június 23-ig igyekeznek mindent kiszállítani, és a kiszállítással kapcsolatos problémákat megoldani.

We are sorry to let you know that Book Depository will be closing on 26 April 2023. You can still place orders until midday (12pm BST) on 26 April and we will continue to deliver your purchases and provide support for any order issues until 23 June 2023. pic.twitter.com/zMSdn59KbY

— Book Depository (@bookdepository) April 4, 2023

Azokat az előrendeléseket még kiszállítják, ahol a könyv megjelenése legkésőbb április 26., a többieknek pedig visszautalják a könyv árát.

A Book Depository 2007 óta szállított megrendeléseket 160 országba. A brit könyváruház több belföldi startupdíjat is nyert, 2009-ben és 2010-ben pedig az év könyvkereskedésének választották. A vállalat 2011 óta az Amazon tulajdonában van, a bezárásról is ők döntöttek. Az Amazon korábban – más techcégekhez hasonlóan – nagymértékű leépítésbe kezdett, ennek része a Book Depository bezárása is.

The post Leáll a világ egyik legnagyobb online könyvesboltja appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés