:

Hazánkba is érkezik a Windows-alapú ThinkSmart One

Hazánkba is érkezik a Windows-alapú ThinkSmart One

Hamarosan Magyarországon is elérhető lesz a Windows operációs rendszerrel érkező Lenovo-féle ThinkSmart One, aminek célja, hogy segítse a felhasználókat videokonferenciák során gyakran felmerülő nehézségek elhárításában, biztosítva, hogy az online bonyolított értekezleteket gördülékenyen és megfelelő minőségben lehessen levezényelni.

A Lenovo sajtóközleménye szerint a ThinkSmart termékcsalád célja, hogy növelje az együttműködési terek hatékonyságát, amely a pandémiát követően a hibrid munkavégzés térnyerésével egyre nagyobb szerepet kapnak a mindennapjainkban. A gyártó ígéri, hogy a termékei hatékony segítséget biztosítanak abban, hogy ne jelentsen problémát az eltérő platformok (Zoom, Google Meet, Microsoft Teams stb.) használata, ne jelentkezzenek a hangzást és a képet érintő problémák, továbbá ne forduljanak elő a kapcsolódáshoz köthető nehézségek.

A termékcsalád legújabb tagja a picon egyelőre egyedülálló módon Windows 10 IoT Enterprise operációs rendszert használó ThinkSmart One, amit a hibrid tárgyalóterek folyamatos növekedése hívott életre. A készülék egy könnyen kezelhető, különálló érintőképernyős vezérlővel, több kimeneti és bemeneti porttal (HDMI, USB, 2 db gigabites RJ45), nyolc, 180 fokos lefedettséggel bíró mikrofonnal, egy 100 fokos vízszintes látómezőjű Full HD kamerával, valamint sztereó hangszórókkal is rendelkezik – de az eszköz támogatja a Dolby Atmos formátumot is.

Lenovo Nem soundbar, ez egy irodai eszköz.

És a hardverre sem lehet panasz. A tévék elé helyezett hangsugárzókra emlékeztető eszköz lényegében egy PC-nek felel meg: a burkolat alatt egy 11. generációs Core i5-1145G7E processzor dolgozik, amit 8 GB DDR4-3200 RAM és egy 256 GB PCI Express 4.0-s SSD egészít ki. A ThinkSmart One Emellé már a Wi-Fi 6 kapcsolatot is támogatja. Fontos továbbá, hogy az eszköz mellé a Lenovo hároméves Premier Support szolgáltatást is biztosít, amely a nap 24 órájában, az év 365 napján hozzáférést biztosít a Lenovo technikusaihoz.

A hibrid együttműködés kihívásainak kezelése nem egyszerűen a tisztább látás és hallás kérdése. A technológiának természetesebb, személyes élményt kell nyújtania a virtuális együttműködésekhez, és ezt az élményt minden résztvevő számára egyformán kell nyújtania

– mondta Tudor Bercan, a Lenovo Közép- és Délkelet-Európáért felelős Smart Collaboration üzletfejlesztő vezetője. “A ThinkSmart One olyan intelligens együttműködést biztosít, amely mindenütt jelenlévő, egyenlő és zökkenőmentes technológiával ösztönzi az innovációt.”

The post Hazánkba is érkezik a Windows-alapú ThinkSmart One first appeared on 24.hu.