:

Új területet hódítanak meg az Instagram imádott minifigurái

Új területet hódítanak meg az Instagram imádott minifigurái

A különleges hangulatú, humoros miniatűrvilágokkal híressé vált Tiny Wasteland mögött álló fotós, Csákvári Péter képeit hamarosan a testünkön hordhatjuk. Ruhakollekciót dob piacra egy webshoppal kollaborálva.

Február első hetében lesznek elérhetők a Tiny Wasteland-es pulóverek, pólók és egyéb termékek a kenny.hu kínálatában, jelentették be kedden.

A miniatűr világ és a közösségi médiás felületek szülőatyjáról, Csákvári Péterről mi is írtunk korábban a Forbes.hu-n. Ételfotósként kezdte, majd magával ragadta a miniatűrfotózás. Képein a 3D–szoftverrel tervezett és 3D-nyomtatóval készített figurák különleges világot alkotnak hétköznapi tárgyakkal, ételekkel.

Több ebből Főzhet-e egy Baszkföldön élő argentin séf japán ételeket olaszul Hong Kongban? Ki ez a 30 éves magyar művész, akinek képregényszerű festményeiért egy Rolls-Royce árát is kifizetik?

Népszerűsége akkor kapott nagy lendületet, amikor 2017-ben egyből a harmadik helyen végzett a Sony World Photography Awards-on. Hamarosan a Budapesti Tavaszi Fesztiválon, Kínában és Londonban rendezhetett kiállítást. Emellett a Tiny Wasteland, mint a legtöbb kreatív, Instagram-kompatibilis tevékenység, remekül monetizálható, rendszeresen kap megkereséseket.

Csákvári Péter Tiny Wasteland-felsőben. Fotó: Tiny Wasteland

The post Új területet hódítanak meg az Instagram imádott minifigurái appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés