:
Breaking News

Videó: mi lett a Cápák között befektetéseinek valódi sorsa?

Videó: mi lett a Cápák között befektetéseinek valódi sorsa?

Kétrészes cikksorozatunk legizgalmasabb tanulságait videó formájában is elmondja Gólya Ági, a Forbes újságírója. Íme, mi lett a Cápák között befektetéseinek tényleges jövője.

Az RTL-es Cápák között most futó ötödik évadának apropóján nemrég cikksorozatban jártunk utána, tényleg lett-e valami az első négy évad legnagyobb befektetéseiből. A megvalósult és meg nem valósult ajánlatok listázásához magukat a cápákat is megkerestük, így megtudtuk például, ki a műsor legaktívabb befektetője, vagy hogy mi lett a produkció történetének legnagyobb befektetéséből, melynek keretein belül kétmillió eurót kértek a Mars terraformálása.

Az első és második évad befektetéseit itt, a harmadik és negyedik etap részleteit pedig itt gyűjtöttük össze. Legalábbis írott formában. A legizgalmasabb tanulságokat videós formában is összeszedtük itt és itt, mégpedig az eredeti cikkek szerzője, Gólya Ági újságíró jóvoltából, tekintsétek hát meg őket alant! A videókat megtaláljátok Facebook-, Instagram-, valamint TikTok-profilunkon is, ne feledjétek el ezeket is bekövetni.

Első rész

@forbeshungary Teljes cikk a forbes.hu-n! #forbes #cápákközött #cápák #cápákközött2023 ♬ eredeti hang – ForbesHungary

Második rész

@forbeshungary Olvasd el a teljes cikket a forbes.hu-n! #forbes #cápák #cápákközött #cápákközött2023 ♬ eredeti hang – ForbesHungary Olvasd el írott formában is a Forbes.hu-n! Ez az egy cég visszahozza az összes többi cápás befektetésemet” – így állnak a Cápák között eddigi befektetései Néhány jó üzletig igen, de a Marsig nem tudtak eljutni a cápák – ez történt a cápás befektetésekkel

The post Videó: mi lett a Cápák között befektetéseinek valódi sorsa? appeared first on Forbes.hu.