:

Hivatalos: új helyre kerül A besúgó

Tavaly nyáron került le a magyar sorozat az HBO Max kínálatáról. Most talált végre új otthonra, méghozzá a rövidesen elinduló SkyShowtime-nál.

Huszonegy HBO Max gyártású európai sorozat jogaira kötött exkluzív szerződést a Comcast és a Paramount Global közös streamingszolgátatója, a SkyShowtime az európai térségre az HBO Max anyacégével, a Warner Bros. Discoveryvel – írta meg a The Hollywood Reporter.

A SkyShowtime idén induló, kifejezetten az európai térségre tervezett streamingszolgáltató. Idén 22 országban terveznek elindulni – Magyarországon 2023 februárjában.

Azt nem tudni, mennyiért csapott le a SkyShowtime az HBO Max-os tartalmakra, de azt igen, hogy a folytatott sorozatokhoz világszinten is meg fogják kapni a jogokat, ahogy azt is, hogy a sorozatok egy részéhez akár folytatást is rendelhet majd a szolgáltató.

Több ebből Hivatalos: új helyre kerül A besúgó Beszállt a kaszinóbizniszbe Habony Árpád

Milyen sorozatokat érint?

A deallel 168 epizódnyi HBO Max-sorozatos tartalom kerül a SkyShowtime-hoz, köztük három olyan sorozat, aminek konkrétan a SkyShowtime-on lesz majd 2023 során a premierje, és korábban sehol nem volt látható.

A Forbes.hu-nak az HBO Max magyar képviselete megerősítette: a megállapodásba a platformról tavaly nyáron lekerült A besúgó is beletartozik.

Hozzátették: a szóban forgó sorozatok, amikre leszerződött velük most a SkyShowtime, mind a tavalyi törlési hullám részei voltak, és örül a cég, hogy a tartalmak új otthonra leltek. Az HBO Max azt is elmondta: továbbra is „elkötelezettek” a saját gyártású európai sorozatok mellett, már ami a streaming- és lineáris platformokra történő tartalomvásárlást illeti.

Mikor tavaly A besúgót, az Aranyélet harmadik évadát, valamint több más európai HBO/HBO Max-gyártást is levett a szolgáltató a kínálatról pénzügyi okokra hivatkozva, úgy fogalmazott: a döntéssel együtt minden közép-európai és skandináv (Dánia, Svédország, Norvégia, Finnország) érdekeltségű streaminggyártást is leállított, ami tehát Magyarországot is érintette.

Borítókép: Thuróczy Szabolcs A besúgó című sorozat forgatásán.

The post Hivatalos: új helyre kerül A besúgó appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés