:

Mészáros Lőrincék építhetik az első Marriott-hotelt a szomszédban

Mészáros Lőrincék építhetik az első Marriott-hotelt a szomszédban

A Mészáros Csoporthoz tartozó horvátországi szálloda megnyitására még két évet kell várni, de a nevét már most lehet tudni.

A Mészáros Csoport érdekeltségébe tartozó Riva’s Hotels & Resorts megállapodott a Marriott Internationallel. Ennek értelmében a horvátországi Opatijában épülő

új szállodájukat Marriott Hotels márkanév alatt fogják üzemeltetni Mészárosék – ez lesz az első Marriott-szálloda az országban.

A 185 szobás luxushotel várhatóan 2024-ben nyitja meg kapuit a vendégek előtt – írja az Index.hu a vállalatcsoport sajtóközleménye alapján.

A magazin Bánáti Anna 3 perc olvasás
Itt a Forbes legújabb milliárdoslistája – már nem Mészáros Lőrinc a leggazdagabb magyar
Interjú Knittel Martin 20 perc olvasás
Súlyos károkat okozott a szakmának, hogy egy forint végkielégítés nélkül küldtek haza embereket – 2023 pedig megjósolhatatlan

A Mészáros Csoport Magyarországon kívül 3 országban (Ausztria, Montenegró, Horvátország) is rendelkezik turisztikai érdekeltségekkel. A horvátországi Miramar megvásárlásával és a Riva’s Hotels & Resorts megépítésével 100 millió eurót tesznek ki a vállalatcsoport horvátországi szállodaberuházásai a közlemény szerint. Az együttműködés hivatalos nemzetközi bejelentése ünnepélyes keretek között 2023 januárjában várható a horvátországi Opatijában.

Letaszították az élről

Szintén ma jelent meg a Forbes legújabb gazdaglistája, ahol Mészáros Lőrinc az élről két helyet rontva a harmadik helyen végzett. Becsült vagyona is csökkent, de még így is 436,5 milliárd forintot ér.

Az 50 leggazdagabb magyar

Ma jelenik meg a Forbes januári lapszáma, ahol 30 oldalon keresztül mutatjuk be az ország 50 leggazdagabb emberét. A lista rövidített, online verziójába itt tudsz belelapozni.

The post Mészáros Lőrincék építhetik az első Marriott-hotelt a szomszédban appeared first on Forbes.hu.