:
Breaking News

A jövő edzésformája – személyre és igényre szabható technológia

A jövő edzésformája – személyre és igényre szabható technológia

Hányszor edzünk egy héten? A legtöbben a heti minimum 3 edzést tartják ökölszabálynak. Igen ám, de kinek van manapság ideje naponta, vagy akár kétnaponta 2-3 órát egy edzőteremben tölteni? A jó hír, hogy hála egy magyar innovációnak, már azok is bele tudnak szorítani egy hatékony edzést a hétköznapjaikba, akik eddig ezt időszűkében nem biztos, hogy megtehették. A Justfit egy következő szintre emelte a „smart training” fogalmát, és a világon először kifejlesztett egy vezeték nélküli EMS technológiát, amellyel 20 perc alatt bárhol és bármikor hatékonyan edzhetünk.

Sándor Péter ügyvezető, illetve a vezeték nélküli technológia feltalálója ugyan kihangsúlyozza, hogy a Justfit nem csodaszer, és nem helyettesít egy teljes, rendes edzést, de a wireless EMS termékek hatékonysága vitathatatlan. Segítségükkel nem csupán időt takaríthatunk meg, de hatékonyan fokozhatjuk a zsírégetést, javíthatjuk az izomzatot körülvevő szövetek vérellátását, hatékonyabban égethetjük a kalóriákat, és már 4–6 edzést követően szemmel látható változást tapasztalhatunk. 

MI AZ AZ EMS RENDSZER ÉS HOGYAN MŰKÖDNEK A JUSTFIT VEZETÉK NÉLKÜLI TERMÉKEK?

Az EMS elektromos izomstimulációt jelent, amely egy teljesen biztonságos edzésforma, amelyet már régóta alkalmaznak orvosi és rehabilitációs célokra is. A Justfit gyenge, bizsergető elektromos impulzusai közvetlenül stimulálják a mélyizmokat, ezáltal megdolgoztatva izomzatunk majdnem 100 százalékát. Ez az edzésforma nem csupán az ízületeket védi, de ez a leghatékonyabb kalóriaégető eljárás is.

A vezeték nélküli, applikáció segítségével vezérelhető okosruha segítségével 10 különböző izomcsoportot tudunk megmozgatni egyszerre, ráadásul az impulzus teljes mértékben a kívánt cél eléréséhez optimalizálható. Ha például a combról zsírt szeretnénk égetni, a fenékre viszont izmot szeretnénk építeni, a beállításokkal ez is megoldható!

A MOBILITÁS SZABADSÁGA, EGY INNOVATÍV EDZÉSFORMA – OTTHON ÉS AZ EDZŐTERMEKBEN EGYARÁNT 

A Justfit EMS eszközeivel végzett edzés progresszív és időtakarékos mozgásforma, amit akár az otthon kényelmében, akár a szabadban, akár az edzőtermekben is végezhetünk egyedül, vagy éppen csoportos órák keretében. A Justfit portfólióban magánemberként, személyi edzőként, sőt fitness terem tulajdonosként is megtalálhatjuk a számunkra megfelelő terméket, termékcsaládot! Sőt, bemutató termeikben személyesen is megtapasztalható, hogy milyen érzés a Justfit EMS okosruhában edzeni!

NEMZETKÖZI KÖZÖSSÉG, A SIKER OÁZISA

A Justfit 10 éve van jelen a nemzetközi piacon, mára világszerte 35 ország több mint 500 stúdiójában működnek sikeresen Justfit EMS gépek. Sándor Péter és nemzetközi csapata, Kiss Virággal, a márka arcával kézenfogva, egy igazi közösségként működnek együtt, folyamatosan támogatva és segítve egymást a fejlődésben. Sikereiket mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a szeptember 20-i Justfit Fitmodel World verseny névadó szponzorai voltak, sőt idén az Év Fitness Technológiája Díjra is jelölték őket! (X)

The post A jövő edzésformája – személyre és igényre szabható technológia appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés