:

Junior Prima díjat kapott Gólya Ági, a Forbes újságírója

Junior Prima díjat kapott Gólya Ági, a Forbes újságírója

Junior Prima díjat nyert Gólya Ági, a Forbes újságírója. Ági a magyar ismeretterjesztés és média (2020-ig sajtó) kategóriában nyerte el a rangos, kétmillió forint díjazással járó elismerést.

Ági 2019 szeptembere óta dolgozik a Forbes szerkesztőségében, azóta nagyon sok területen bizonyított: szerkesztője a Forbes 30/30 és a Legbefolyásosabb magyar nők listáknak, valamint oszlopos tagja a gazdaglistát, az exitlistát, a Magyar 100 listát és a családi vállalkozások listáját összeállító csapatnak is. Emellett egyik kiemelt témája a hazai startup-ökoszisztéma, rendszeresen ír startupokról, felvásárlásokról, befektetésekről, nyomon követi a piac alakulását.

Legyél jobb! Gólya Ágnes 22 perc olvasás
Rituáléim, imáim lettek, minden este 23 óra 23 perckor elmondtam őket – Gyermekkorom története
Interjú Gólya Ágnes 19 perc olvasás
A szabadságért 20-30 évente meg kell küzdeni – a világra váró kihívások Simó György szemével

Ági a Színház- és Filmművészeti Egyetemen végzett televíziós műsorkészítő szakon, Bárdos András osztályában, a Forbesnál töltött első két évében Zsiborás Gergő mentoráltja volt.

A november 9-i átadón díjat vehetett át még Ádám Rebeka Nóra (Mandiner), Gabnay Máté (független), Kocsmár-Tóth István (Index), Koltai-Kiss Borbála (MTVA), és Koós Anna (penzcentrum.hu).

Fotó: Sebestyén László

Ági mellett három másik egykori díjazott van a szerkesztőségünkben:

A Forbes színeiben díjazták 2015-ben Zsiborás Gergőt, a Forbes.hu vezető szerkesztőjét;2020-ban pedig Bánáti Annát, aki ma a Forbes-listák vezető szerkesztője;Junior Prima-díjas Kis Judit is, a Forbes mellékleteinek szerkesztője, aki 2010-ben az MTI-nél végzett munkájáért kapott elismerést.Szintén a Forbes színeiben díjazták egykori kollégánkat, Bánlaki D. Stellát is 2019-ben.

Gratulálunk, Ági, nagyon büszkék vagyunk rád!

The post Junior Prima díjat kapott Gólya Ági, a Forbes újságírója appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés