:

A nagy múltú soproni szálloda sem bírja tovább, 39 év után végleg bezár

Rövidesen bezár a város egyetlen múzeuma is.

„Tőlünk független külső körülmények kedvezőtlen alakulása végleg térdre kényszerít bennünket”

– kezdi közleményét a háromcsillagos soproni Lövér szálloda. Közös megegyezéssel meg is szüntették a tulajdonos Danubius Hotels és az bérlő/üzemeltető Bartha Hotel Kft. közötti szerződést, a hotel 39 év után, 2022. november 1-jétől bezár, nem fogad vendégeket.

Több ebből A nagy múltú soproni szálloda sem bírja tovább, 39 év után végleg bezár Érdemes megfontolni, hogy legyen saját devizatartalékunk is

Bartha György, a Lövér bérlője, igazgatója már szeptemberben nyilatkozott a Turizmus.com-nak megnövekedett rezsiszámláikról. „Az elmúlt néhány hónap gáz- és áramszámláit nézve az éves energiaköltségünk 80 millióról mintegy 420 millióra nőne, s ezt nem tudjuk kigazdálkodni.”

Visszatérítések

A szálloda kiemelte, hogy a november elsejét követő időszakra már a visszaigazolt rendeléssel bíró vendégeket sem fogadják, és ezennel felmondják ezeket a rendeléseket.Azoknak, akik előleget fizettek be, levonások nélkül visszafizetik az összeget.Ami a beváltatlan ajándékutalványokat illeti, a november 1-je után lejárókat szintén visszatérítik.

Soproni Múzeum

A Telex a Lövér hírével együtt azt is kiszúrta, hogy november elsejétől a város egyetlen múzeumának,

a Soproni Múzeumnak is valamennyi kiállítóhelye be fog zárni.

Várható nyitás jövő májusban.

The post A nagy múltú soproni szálloda sem bírja tovább, 39 év után végleg bezár appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés