:

„Nem fenyegetőzni kell” – eldőlt a bajba jutott csepeli munkásszálló sorsa

Mégsem zár be a csepeli Zászlós Szálló, Jellinek Dániel Karácsony helyett végül a Fideszes polgármesterrel egyezett meg.

Egy felmondott hőszolgáltatási szerződés és a megemelkedett rezsiárak miatt 300 embernek kellett volna elhagynia október közepéig a csepeli Zászlós munkásszállót, amit a Forbes becslései szerint tizedik leggazdagabb magyar Jellinek Dániel Indotek Csoportjának tulajdona.

A bajba jutott munkásszálló – Karácsony Gergely nyílt levele és az Indotek korábbi, a lakók számára nem túl kedvező válasza után – most mégsem zár be, az Indotek átvállalja a téli üzemeltetés többletköltségeit. Jellinek Dániellel Csepel polgármestere, a Fideszt képviselő Borbély Lénárd egyezett meg.

Több ebből „Nem fenyegetőzni kell” – eldőlt a bajba jutott csepeli munkásszálló sorsa A kávé ugyanolyan, mint az olaj – így készül a jövőre a Shell, a Tesco pedig besegít neki

„Csepel polgármestereként sikeres tárgyalást folytattam a szállót működtető Indotek Group vezetőjével, Jellinek Dániellel, akivel nemcsak arról állapodtunk meg, hogy

vállalják a téli üzemelés többletköltségét és továbbra is működtetik a megemelt árak mellett az épületet, hanem további fejlesztéseket is végrehajtanak”

– tette közzé Facebook-bejegyzésében Borbély.

A politikus bejegyzése szerint a közeljövőben kezdhetik meg a szálló teljeskörű felújítását, annak öszkomfortossá és energiahatékonnyá tételét. „Ebből is jól látszik, hogy az ilyen nehéz helyzetben a megoldást csak tárgyalásos úton, együttműködve lehet megtalálni. Nem pedig fenyegetőzve és üzengetve, ahogyan azt Karácsony Gergely főpolgármester tette” – tette hozzá a polgármester.

The post „Nem fenyegetőzni kell” – eldőlt a bajba jutott csepeli munkásszálló sorsa appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés